Samsung Galaxy S10: preț, specificații și tot ce te interesează

Ianuarie 31, 2019

Samsung Galaxy S10 este viitorul flagship al companiei sud-coreene și se anunță a fi un smartphone special, pentru a marca aniversarea de un deceniu a seriei.

Samsung Galaxy S10 este telefonul aniversar al sud-coreenilor, așa că trebuie să fie ceva impresionant. N-o să fie un dispozitiv scos din filmele SF și nici nu trebuie să fie; va avea, în schimb, câteva noutăți importante. Despre unele deja se vorbește intens, în timp ce pe altele sigur le vom afla în lunile următoare.

Samsung Galaxy S10 nu pare să fie același telefon cu Samsung Galaxy X, vehiculatul smartphone pliabil al producătorului. La acesta din urmă se lucrează de ceva vreme, dar tehnologia pare să nu fie încă pusă la punct. S10, însă, va fi un telefon de top, fără doar și poate, având în vedere însemnătatea telefonului.

Samsung Galaxy S10, ediție aniversară

Telefonul va reprezenta un deceniu de Galaxy, astfel că nu poate fi chiar oricetelefon. Așa cum Apple a adus un iPhone aniversar diferit față de celelalte modele, așa ne putem aștepta și de la Samsung să procedeze. Sud-coreenii nu vor oferi un ecran crestat, pentru că nu are sens, dar vor aduce alte bunătăți.

Câte variante de Samsung Galaxy S10 vei vedea

Față de anii trecuți, vei vedea mai multe variante de Samsung din seria Galaxy S. Noul telefon e cunoscut în trei variante, Beyond 0, Beyond 1 și Beyond 2. Modelul 0 este cel de bază, care ar avea un ecran fără margini curbate și cu diagonala de 5,8 inci; acesta ar avea senzorul de amprentă pus lateral, în butonul power.

Modelele 1 și 2 vor fi cele premium și vor avea senzori de amprentă integrați în ecran. Primul va avea aceeași diagonală ca 0, iar modelul 2 va avea un ecran mai mare chiar și decât telefoanele din seria Note 8. Astfel, te vei bucura de o diagonală de 6,44 inci, care însă va fi păstrată într-un corp robust, datorită unui raport ecran-corp mai mare.

Beyond 2, modelul de top dintre cele trei, ar urma să aibă și un sistem de camere foto triple. Samsung nu e primul producător care aduce un asemenea sistem; asta se bazează probabil pe filozofia enunțată anul trecut de companie. DJ Koh declara că Samsung nu mai are de gând să aibă întâietate la lansarea de noutăți și că va prefera să le aducă pe piață doar atunci când sunt perfecționate.

Ce specificații ar putea avea Galaxy S10

E prematur să vorbim despre specificațiile telefonului cu aproximativ șase luni înainte de lansarea acestuia, când discuțiile sunt mai degrabă zvonuri. Fără doar și poate, însă, telefonul va avea procesor Snapdragon 855, viitorul cip pentru telefoane de top. În varianta care va ajunge în România, însă, vom avea parte de Exynos 9820.

Pe lângă asta, ne putem aștepta la 6 GB de RAM pentru telefoane, iar varianta premium dintre cele trei ar putea oferi chiar 8 GB de memorie.

Tot la acest capitol, am putea vedea un Galaxy S10 de top cu 512 GB de stocare, asta dacă Samsung se încumetă la o asemenea valoare. Stocarea ar urma să fie de tip UFS 3.0, pentru viteză sporită, în vreme ce memoria ar fi LPDDR5.

Bateria ar urma să fie în formă de L, asta datorită dimensiunilor ceva mai reduse ale plăcii de bază, ”miniaturizată” de producător. Despre alte lucruri e greu să vorbim acum, dar deja avem o idee destul de clară a telefonului.

Când se lansează Samsung Galaxy S10?

Samsung Galaxy S10 pare să fie pregătit pentru o lansare timpurie, care urmează un trend deja inițiat de către companie. Astfel, zvonurile inițiale au vorbit despre o lansare la început de februarie; acum deja vorbim despre o apariție a telefonului în luna ianuarie.

Samsung pare să vrea să scoată telefoanele cât mai repede pe piață, probabil din cauza vânzărilor mai scăzute. Dacă acest calendar este respectat, atunci la final de ianuarie sau în prima săptămână din februarie, telefonul ar trebui să fie deja în magazine.

 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Samsung Galaxy S10: preț, specificații și tot ce te interesează

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact