MC RobY HiT - Moderator Online

192

Salutare tuturor ascultatorilor de Radio HiT FM Romania, salutare fanilor, salutari tutuor celor ce ma urmaresc si asculta live pe HiT.

Numele meu este Nelu dar pe radio ma semnez Dj.Roby! Sunt alaturi de voi cu muzica de calitate din anul 2017 si incerc sa va surprind pe fiecare cu cele mai placute programe muzicale si dedicatii in legatura directa.

Am 35 ani si de aproximativ de 2 ani m-am apucat sa emit in mediul online din pasiune, dragoste si placere pt ascultători.

Imi place ceea ce fac si o fac din pasiune si din imina cu placere. Fac cu bucurie toţi paşii necesari pentru a-mi transforma visele în realitate.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Recomandarile HiTFM Media

ismokeit.ro

Lapret.Ro

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT

MC RobY HiT - Moderator Online

Alex FLY - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Denys HiT - Moderator Online

KarRan Live pe HiTFM Romania