AVERTIZMENT - Termeni si Conditii - Radio HiT FM Romania

Stimati Ascultatori si Vizitatori ai Site-ului Radio HiT FM Romania va aducem la cunostinta urmatoarele :

Acest site apartine si este operat de catre Radio HiTFM Romania. Site-ul si zonele aferente lui sunt spatii considerate de administrator private! Prin utilizarea acestui site, navigare, informare va exprimati implicit acordul fata de urmatoarii termeni de utilizare (denumiti generic TERMENI).

Daca nu sunteti de acord cu acestia va rugam sa parasiti pagina imediat si sa nu folositi nici un material disponibil (articole, informatii sau alte date de pe site).

Site-ul prezinta informatii referitoare la radio HiTFM Manele,activitatea acestuia dar si preluari sau comentarii din surse publice sau private.Pentru difuzare este folosit mediu virtual (internetul). Stream-urile radioului sunt publice iar operele folosite sunt protejate de drepturile de autor aferente. Difuzarea lor pe stream-urile HiTFM Manele sunt cu scop unic de promovare.

Nu distribuim sub nici o forma si nu oferim spre a fi descarcata nici o opera muzicala sau de alta natura protejata prin drept de autor.Materialele care se pot descarca de pe site sunt oferite in mod gratuit de catre proprietarul de drept.

Spoturile difuzate sunt doar pentru informarea ascultatorilor cu privire la mediul virtual si ofertele acestuia, spoturi difuzate din buna initiativa a radioului! "Materialele" ce apartin HiT FM Media pot fi orice fisier, imagine, sunete, animatii, fotografii sau text ce este disponibil pe site-ul nostru.

Radio HiTFM nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Radio HiTFM Romania isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii la discretia sa oricand si de oricate ori doreste fara a fi obligata sa aduca la cunostiinta utilizatorilor acest lucru. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni trebuie sa parasiti site-ul si sa distrugeti prin stergere orice informatii obtinute de pe acest site, copii si documentatia aferenta.

Mentiuni :

Acest radio este cu emisie exclusiv online creat din pasiune pentru muzica si radio! Este un proiect non-profit si toate parteneriatele sunt create pentru buna functionare a radioului. Sustinerea stream-ului din punct de vedere financiar este efectuata de membrii echipei,Nu dorim sa il transformam intr-un proiect comercial, scopul lui unic fiind initierea in domeniu, practica si dobandirea de experienta in domeniul radioului online. De asemenea stream-ul Live Radio HiT FM Romania poate fi considerat si un bun promoter al artistilor si operelor acestora.

IMPORTANT :

Datorita popularizarii site-ului Radio HiTFM Romania,au aparut pe internet diverse alte posturi de radio online sub acelasi nume,ori cu nume asemanatoare pentru a induce ascultatorul in erroare! Mentionam faptul ca atat site-ul oficial www.radiohitfm.net cat si stream-urile originale le puteti descarca doar de pe site-ul oficial www.radiohitfm.net

Mesaj pentru ceilalti ''proprietari'' ai posturilor de radio online cu manele :

''Replica'' nici odata nu v-a avea valoare. Incercati sa nu fiti falsi in fata microfonului, incercati sa va diferentiati prin stilul abordat propriu, nu prin copii, clone, play-ere, nu prin a fura animatori de la alte posturi de radio online. In loc sa va laudati ca HiT FM v-a cadea, v-a disparea si multe alte lucruri adresate fara a fi fondate si justificate mai bine v-ati ocupa de promovarea propriului post de radio online si optimizarea acestuia! Pe internet si in mediul online virtual este loc pentru toata lumea !!!

UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

Pixel