Razvan HiT

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

Radio Hit FM prezinta cel mai nou Videoclip semnat : FLORIN SALAM SI LUCIAN PRINTU - ESTI ELEGANTA (VideoClip Nou 2017)

Radio Hit FM prezinta cel mai nou Videoclip semnat : DENISA si NICOLAE GUTA - Hai da mana

Radio Hit FM prezinta cel mai nou Videoclip semnat : Blondu de la Timisioara - Dragostea are culoare

Radio Hit FM prezinta la sectiunea Videoclipuri cu manele noi : Denisa - Prin ce clipe grele am trecut noi

Radio Hit FM prezinta cel mai nou Videoclip semnat : Edy Talent - Nesuferita mea (VideoClip HiT Nou)

Radio Hit FM prezinta cel mai nou Videoclip semnat : DENISA - HELLO, HELLO (VideoClip Full HD)

HiTFM Romania aduce live cel mai nou Videoclip online in categoria Videoclipuri Manele noi : Florin Salam si Doru de la Constanta - Eu raman cu ea (VideoClip HiT nou)

Radio HiT FM prezinta cel mai nou Videoclip on-line in categoria Videoclipuri cu manele noi : NICOLAE GUTA - PENTRU LINISTEA TA (VideoClip HiT)

Page 5 of 68

UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

Pixel