Dj Radio Online : DeejaY Moderator la HiT FM

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Dj Radio Manele Online - Cautam DeejaY Moderator - Radio HiT FM Te vrea DeejaY in echipa de Radioului Online!

Daca consideri ca Postul online cu manele Radio Hit Fm are nevoie de tine si esti ideal pentru aceasta activitate, trimite un Demo de emisie in format MP3. care sa contina datele tale de contact.In cel mai scurt timp un reprezentat al postului de radio HiTFM te va contacta pentru mai multe detalii.

Cerinte minime:

 • conexiune minima la internet 256kbps

 • voce placuta, imaginatie bogata pentru improvizatii in direct, citire cursiva

 • varsta minima de 18 ani

 • microfon (de preferinta un microfon profesional sau cel putin un microfon care sa reproduca vocea initiala si fara sa produca "brum" sau "fasait")

 • timp liber suficient pentru activitatea respectiva

Constitue avantaj:

 • - bun cunoscator al urmatoarelor programe: Sam Broadcaster, Team Viewer , Servere Shoutcast

 • - experienta la un alt post de radio sau ca si MC/Animator la un club/discoteca sau companie de organizare evenimente/spectacole private.

 • - Experienta minim 1an la un alt post de radio este neaparat obligatorie, si poate reprezenta un atu.

Important:

 • Nu uitati sa completati e-mailul real pentru a va putea contacta inapoi, si cat mai multe detalii despre tine ( zona in care locuiesti, fosturile posturi de radio, intervalul de timp pentru care ai fi disponibil pentru emisiune etc. )

 • Cu cat descrierea va fi mai bine intocmita cu atat veti avea mai multe sanse in a va lua in calcul pentru postul de dj. Dupa trimiterea formularului de contact veti fi contactat de catre echipa noastra .

 Atentie:

 • Nu cautam Cantitate, Cautam Calitate! Tot odata sunt bine venite in echipa Radio HiT FM  si tinerele deejay-te ATENTIE - daca vrei doar sa te joci si sa pierzi timpul te rugam sa te abtii, nu avem nevoie de persoane care isi bat joc de munca altora si care cred ca radioul online e doar o metoda de a "agata" sau o pierdere de timp, daca esti serios si responsabil, te implici si in primul rand esti pasionat de radio si muzica atunci esti de al nostru.

Email-ul ideal contine:

 • Nume, pseudonim (daca exista), data nasterii, ocupatie actuala (daca este posibil), locatia, conexiune internet reala, gen muzical preferat, cunostiinte pc si internet, daca este cazul detalii privind activitatea radio/muzicala de pana acum (detalii cat mai clare privind ce ai facut, unde ai activat), timp liber disponibil zilnic/saptamanal, motivatie pentru alegerea facuta si motivatie pentru alegerea catre a incerca a te alatura echipei Radio HiTFM Manele.

Adresa de Mail pe care se poate trimite Demo-ul muzical este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. adresa de Mail pe o regasiti si la sectiunea Contact din meniul Site-ul Radio HiT FM.

Pentru a face cunostinta cu Echipa, Moderatorii si Colaboratorii de la HiT FM poti naviga  catre sectiunea : Staff-ul Radio HiT FM Romania

UN RADIO CARE TE REPREZINTA

Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

Stafful Radio HiTFM Online

617a2776f20d4e817afffbdbb257cffa XL

5709ab37f70d899bd3794356bcaad57a XL

8ab790b9074fed051af256aa504a66b7 XL

6a501db6788f8bc3147fbec59d7a4924 XL

3d9a979b1c7ae6adda1ab5edd6c87151 XL

E9fe550ba3c0c201d69e3bc0a455b623 XL

16fd96deba85a06311383433f152ed24 XL

7dff099a65b026895942a872c251a542 XL

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Recomandarile HiTFM Media

ismokeit.ro

Lapret.Ro

Top