Trimiteți un email
(opțional)
Alte informații:

Pe Radio HiTFM Romania ne straduim sa raspundem intrebarilor tale cat mai repede si sa-ti fim cat mai de ajutor. Nu lasa ca intrebarea ta sa ramana fara raspuns.

Pentru a intra IN DIRECT la radio, pentru DEDICATII LIVE sau pentru a Asculta LIVE, foloseste una din sectiunea corespunzatoare de pe site-ul online Radio HiTFM Romania!

Cum iau legatura cu Radio HiT Fm : Depinde ce iti doresti de la noi.

Ai un demo pentru noi sau ai sugestii legate de muzica pe care o difuzam : Trimite un mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vrei ca Radio Manele HiT sa fie partener la un eveniment organizat de tine : Ai o idee de campanie promotionala si vrei sa lucrezi cu noi? Trimite un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Crezi ca poti face parte din echipa Radio HiT : Lasa-ne damo-ul tau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru schimb de linkuri, bannere, orice alte intrebari, sugestii, reclamatii, injuraturi si pupaturi, foloseste Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dacă aveți vreo sugestie legată de prezentarea site-ului, sau ați găsit vreo greșeală de orice tip, vă rog să trimiteți un mesaj pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asculta HiT FM Live

Facebook Youtube Radio HiT FM Romania

Aplicatia Radio HiT FM Android

Recomandarile HiTFM Media

Ddos Host

LaPret.Ro

ismokeit.ro 

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Cataleya HiT - Moderator Live

DannY HiT - Moderator Radio

Denys HiT - Moderator Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

Anne Marie - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT