Esti ascultatorul celor mai tari Hituri si ne facem auziti in orice player, in orice loc, oriunde in lume, ne relaxam sau distram cu cele mai tari ritmuri, cu muzica si emisiuni care iti fac ziua mai buna, suntem HiTFM si iti multumim pentru tot timpul petrecut alaturi de noi, alaturi de radioul tau favorit dupa internet.

Radio HiT Fm este un radio care emite non stop din pasiune pentru fiecare ascultator, iar nici un deejay sau animator din staful Radio HiT Fm nu castiga nici un salariu pe urma acestui post de radio online, totul este facut din placere si pasiunea pentru radio.

Te-am ajutat sa treci peste momente de tristete si momente de bucurie cu muzica noastra!

 Intregul Staff si Echipa Radio HiT FM Romania incercam pe cat posibilul sa mentinem acest radio online la cel mai inalt nivel, la cele mai bune standarde, iar pentru acesta avem nevoie si de sustinerea voastra!

Vreau sa fac o donatie acum : Daca vrei sa faci o donatie, click aici:

Donatii Hitfm

Cine poate face donatii : Absolut orice persoana atat de pe teritoriul Romaniei cat si din afara tarii.

 Cum se face o donatie : Daca aveti cont paypal, dati click pe Donate apoi va logati in contul dumneavoastra, scrieti suma si trimiteti informatiile, suma ajungand in contul Radio HiTFM. In cazul in care nu aveti cont paypal fie va creati unul, fie dati click pe DONATE si in stanga jos (Don’t have a PayPal account?) dati click pe CONTINUE. Este de prisos sa speficic faptul ca trebuie sa aveti un card de credit sau debit care sa aiba pe el minim suma pe care doriti sa o donati. Tranzactiile sunt 100% sigure, datele cardului dumneavoastra neajungand la noi, ele fiind procesate de PAYPAL.

Vreau sa fac o donatie acum : Daca vrei sa faci o donatie, click aici:

Donatii Hitfm

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie 

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi

 

multu Sustine Radio HiT FM Romania Online