Banto Dos Santos recomanda Radio HiT FM Romania

Brazilianul cu suflet de Roman - Banto Dos Santos: Eu sunt născut în Brazilia, orașul  Salvador Da Bahia,într-o familie fără posibilități financiare cu 10 copii , dar cu 2 părinți muncitori și onești care întotdeauna m-au îndrumat spre muncă , fiind unica soluție corectă de a ieși din sărăcie.

640 640

De la vârsta de 6 ani munceam pentru a îmi ajuta familia dar pe lângă școală și muncă , sportul a fost mereu pasiunea și evadarea mea . Primul sport pe care l-am practicat până la grad de competiție  a fost surfing-ul, pe care nu am putut să îl continui pentru că nu aveau părinții mei posibilitățile financiare de a mă susține în acest sport foarte scump. Apoi a urmat Jiu-Jitsu Brazilian și MMA o perioadă, mai exact până la vârsta de 15 ani.

Banto Dos Santos

Da, și să nu uităm artist, pentru că și cânt. Iar muzica  este o pasiune a mea mai veche pe care am început să o aprofundez în ultimul an. Pregătesc o surpriză de proporții tuturor și cred că va avea un impact pozitiv .

O zi din viată lui Banto începe la oră 6 dimineață de luni pană vineri. Mă trezesc cu o cafeluță caldă și de la oră 7 îmi încep ziua cu antrenamentele clienților pe care îi am la personal training. Apoi la ora 12.30 părăsesc sala și mă duc la cursuri de muzică. Începând cu ora 17 pană seară târziu reîncep cursurile de Capoeira cu adulți și copii, iar seara când ajung acasă mănânc o cină delicioasă, pregătită de soția mea și până la oră 23:30 îi dedic timp ei.

Energiea pozitiva, buna dispozitie, implicarea, explozia si bucurie sunt cateva dintre cuvintele pe care il caracterizeaza pe Brazilianul cu suflet de Roman - Banto Dos Santos iar DeaBanto Events da viata petrecerii tale!

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

DannY HiT - Moderator Radio

Zuza Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

David - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM