Banto Dos Santos recomanda Radio HiT FM Romania

Brazilianul cu suflet de Roman - Banto Dos Santos: Eu sunt născut în Brazilia, orașul  Salvador Da Bahia,într-o familie fără posibilități financiare cu 10 copii , dar cu 2 părinți muncitori și onești care întotdeauna m-au îndrumat spre muncă , fiind unica soluție corectă de a ieși din sărăcie.

De la vârsta de 6 ani munceam pentru a îmi ajuta familia dar pe lângă școală și muncă , sportul a fost mereu pasiunea și evadarea mea . Primul sport pe care l-am practicat până la grad de competiție  a fost surfing-ul, pe care nu am putut să îl continui pentru că nu aveau părinții mei posibilitățile financiare de a mă susține în acest sport foarte scump. Apoi a urmat Jiu-Jitsu Brazilian și MMA o perioadă, mai exact până la vârsta de 15 ani.

Banto Dos Santos

Da, și să nu uităm artist, pentru că și cânt. Iar muzica  este o pasiune a mea mai veche pe care am început să o aprofundez în ultimul an. Pregătesc o surpriză de proporții tuturor și cred că va avea un impact pozitiv .

O zi din viată lui Banto începe la oră 6 dimineață de luni pană vineri. Mă trezesc cu o cafeluță caldă și de la oră 7 îmi încep ziua cu antrenamentele clienților pe care îi am la personal training. Apoi la ora 12.30 părăsesc sala și mă duc la cursuri de muzică. Începând cu ora 17 pană seară târziu reîncep cursurile de Capoeira cu adulți și copii, iar seara când ajung acasă mănânc o cină delicioasă, pregătită de soția mea și până la oră 23:30 îi dedic timp ei.

Energiea pozitiva, buna dispozitie, implicarea, explozia si bucurie sunt cateva dintre cuvintele pe care il caracterizeaza pe Brazilianul cu suflet de Roman - Banto Dos Santos iar DeaBanto Events da viata petrecerii tale!

Articole înrudite

Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Banto Dos Santos recomanda Radio HiT FM Romania

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact