IRINA LEPA Music Saluta toti Ascultatorii Postului Online Radio HiT FM

Super cunoscuta cantareata de Manele Irina Lepa se alatura grupului de solisti ce ne recomanda si isi pupa dulce toti ascultatorii postului de Radio Online : Radio HiT FM Romania.

Cele mai frumoase piese si Hituri ale solistei Irina Lepa isi dau intalnire live pe HiT la Fabrica de Hituri pe www.radiohitfm.ro

Irina Lepa - Volum DJ (oficial video)

IRINA LEPA & ADRIAN MINUNE - ZEITA DE LA GRECI

Irina Lepa si Mr Juve - INFLORESC TOTI TRANDAFIRII [ Videoclip Original ] 

Irina Lepa si Cristi Dules - STROP DE PARFUM 

Irina Lepa si Sorinel Pustiu - CE DULCE ESTI

Irina Lepa Radio HiT 

Pentru multe alte Hituri si Videoclipuri asculta si viziteaza zilnic site-ul nostru official pentru a fi la curent cu ultimile noutati in domeniul Hiturilor si al Manelelor.

Irina iti multumim ca esti fana noastra si te asteptam in continuare cu un spot facut in studiou pentru a intra in "Liga Solistilor" ce Recomanda  HiT FM!

"Nu promite niciodat? mai mult decât po?i face, dar fa întotdeauna un pic mai mult decât ai promis" citat Irina Lepa!

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

Asculta / Dedicatii / Chat Live

Asculta HiTFM Live

Dedicatii Live

Chat Online

Sustine si tu HiTFM Romania

Sustine Radio HiT FM

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

Pixel

Descarca si Asculta pe Mobil

aplicatia radiohitfm.net

Cadouri Nicolas

 Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…