Lucian Elgi & Nicky Elgi alias YaYa Invitati Live in Studiourile Radio HiTFM Romania

Online pentru toti fanii postului de radio Lucian Elgi & Nicky Elgi alias YaYa Invitati Live in Studiourile Radio HiTFM Romania.

 Cele mai noi manele, cele mai frumoase Hituri Live dar si invitati de elita!

Radio HiT FM difuzeaza online melodii de top, melodii cerute de catre ascultatorii de radio online, manele pe care noi le promovam si ascultam live!

Diferenta pe care Radio HiT o face fata de celelalte posturi online de radio de pe internet este ca aducem Live chiar si artisti renumiti chiar in fata microfonului, artisti care stau de vorba cu ascultatori, artisti care cu mare drag accepta invitatia noatra de a fi alaturi de cei care ii asculta,alaturi de ascultatori.

In acest material ii prezentam pe Lucian de la trupa Elgi pe numele sau Lucian Gheorghe cel care atunci cand vine cu un HiT nou face senzatie!

lucian_elgi_radio elgi_lucian_gheorghe Lucian Elgi : ''Am prieteni si oameni care imi apreciaza muzica, lor le multumesc pentru ca imi dau curaj si putere sa merg mai departe''

 

 

Tot odata prezentam cateva materiale din timpul emisiunilor live pe www.radiohitfm.ro a celor doi super artisiti ai acestui gen muzical numit manele.

 In amintirea celora ce stateau pana noaptea tarziu ba chiar pana spre dimineata la prima ora live alaturi de Lucian de la Trupa Elgi si superbele lui emisiuni live pe radio HiT , prezentam cateva materiale inregistrate in timpul emisiunilor !

Inregistrare preluata din timpul emisiei live : Se trageau vocile pentru spotul de pe Radio, recomandarea trupei Elgi pentru Radio HiT Romania
Lucian Elgi In fata microfonului la cererea ascultatorilor canta live una dintre piesele sale de succes 
Emisiune inregistrata de pe Radio HiT Romania - Lucian Elgi invitat - Divort in direct : ))

Impreuna suntem Radio HiTFM Romania, suntem Preferatii vostrii si va bine dispunem cu prezenta noastra Live pe Internet alaturi de cea mai buna muzica online.

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

Denys HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

DannY HiT - Moderator Radio

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Zuza Moderator Online HiTFM

Andra - Moderator Online pe Radio HiT FM Romania