Radio HiT FM Si Radio Gangsta in FM-ul Bucurestean 95,6 Mhz , 107,7Mhz,93,1Mhz

Radio HiT FM Romania a adus Live in Fm-ul Bucurestean pe mai multe frecvente in retrasmisie nebunia Fm-ului Bucurestean de alta data! Emisie sustinuta De Echipa Radio HiT FM impreuna cu Lucian de la Trupa Elgi si Catalin impreuna cu Echipa Radio Gangsta.

  • De unde Radio Gangsta impreuna cu Radio HiT FM sub aceeasi transmisie in legatura directa chiar din studioul Radio HiT FM ?

Radio Gangsta si Radio HiT FM Bucuresti au fost auzite pentru prima data  in aparatele de radio prin anul 1995 ... Pe vremea aceea acestea se puteau asculta doar in cartierul Berceni neavand o arie de acoperire foarte mare.

  • Pentru cei care nu cunosc istoria celor doua mari posturi de Radio din Fm-ul Bucurestean :

In acea perioada cel putin in Bucuresti si zonele alaturate Bucurestiului se ascultau foarte mult posturile de radio pirat, exista o mare moda sa ai post de radio in Fm, sa fi ascultat si sa ai putere mare, respectiv arie mare de acoperire. Pe atunci majoritatea animatorilor, sau piratilor cum se spunea pe vremea respectiva se cunoasteau intre ei, erau si buni prieteni intre ei dar exista si o mare  "invidie" pe numarul de ascultatori, puteri cat mai mari.

Printre cele mai cunoscute Radiouri din acel moment din Fm-ul Bucurestean putem enumera : Radio HiT FM 103,5 Mhz,93.1 Mhz 97,3 Mhz ,95,6Mhz, Radio Gangsta 104.4Mhz, Radio PartY 104,7Mhz, Radio Vip cu Giovanny de la Elgi 103.8Mhz, Radio Pro B cu Zetu 103.5Mhz si lista poate continua fara oprire.

Radio HiT FM

Putine dintre acestea au continuat traditia si pe internet in momentul in care Radioul Pirat din Fm a ramas doar o frumoasa si placuta Istorie, iar cele care sunt acum pe internet sub numele mai sus mentionate, sunt mai mult preluari, sunt denumiri preluate, dar originarii raman Istorie.

In acest material Radio HiT FM pune la dispozitia celor ce acceseaza site-ul o inregistrare, unde ascultatorii adormeau cu aparatul de radio pornit pana spre dimineata.

Pentru cei care cunosc aceste povesti, pentru cei care au ascutat sau au facut parte din Piratii Aerului, le trimitem calde Salutari si le dedicam urmatorul material.

O parte din Istoria Radio-ului HiT FM se poate citi aici . - ISTORIA RADIO HIT

Mai multe artcole si inregistrari pe aceeasi tema aici - Evenimente Radio HiT FM -

 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Recomandarile HiTFM Media

Ddos Host

ismokeit.ro 

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Cataleya HiT - Moderator Live

Anne Marie - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM

DannY HiT - Moderator Radio

Albertos HiT - Moderator Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

Denys HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Alex FLY - Moderator Online