Android 12 este atât de bine optimizat încât poate rula și de pe un telefon Galaxy S2 de acum 11 ani

Ianuarie 05, 2022

Recent lansată de Apple, versiunea iOS 15 poate fi instalată pe telefoane până la generația iPhone 6s, de acum 6 ani. Servind ca o demonstrație pentru nivelul de optimizare și compatibilitate susținut de Google, poți instala Android 12 chiar și pe telefoane Galaxy S2 de acum aproape 12 ani.

Foarte apreciat la vremea lui, Galaxy S2 este unul dintre cele mai importante telefoane lansate vreodată de Samsung, care au contribuit în mod decisiv la ascensiunea companiei în rândul producătorilor smartphone de top. Cu toate acestea, puțini s-ar aștepta ca producătorul sud-coreean să susțină în mod activ un dispozitiv atât de vechi, și într-adevăr nu este cazul. În schimb, libertatea acordată de Google pentru comunitatea Android este răsplătită uneori cu surprize dintre cele mai plăcute, cum ar fi apariția unui ROM Android 12 pentru telefoane Galaxy S2, aproape complet funcțional.

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, este vorba de un smartphone cu procesor dual-core la 1.2GHz și 1GB memorie RAM, cu resurse de procesare mult inferioare oricărui smartphone low-cost pe care l-ai putea comanda în prezent, la stadiul de nou. Cu toate acestea, cineva a reușit să adapteze kit-ul AOSP de Android 12 pentru instalare pe telefoane Galaxy S2, sacrificând doar câteva dintre funcțiile de bază ale telefonului, cum ar fi funcția de filmare (bazată pe un codec nesuportat de un chipset atât de vechi) și receptorul GPS. În schimb, nostalgicii pot încerca măcar pachetul standard de aplicații și servicii Google, adăugate pentru a aduce experiența Galaxy S2 la un nivel cât de cât contemporan.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Android 12 este atât de bine optimizat încât poate rula și de pe un telefon Galaxy S2 de acum 11 ani

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact