Când are loc Black Friday Official în 2021 ( Vinerea neagra ) Reducerile anului

Octombrie 28, 2021

 Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri ale anului! Chiar dacă data oficială pentru Black Friday în SUA, țara din care vine această „tradiție” este întotdeauna în ultima vineri a lunii noiembrie, în weekend-ul în care are loc și sărbătoarea națională americană Ziua Recunoștinței, în alte țări, aceasta nu este atât de bine bătută în cuie.

Black Friday 2021 România se organizează în data de 12 noiembrie 2021. Conform tradiției americane, Black Friday 2021 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 26 noiembrie 2021. Trecutul ne spune că e foarte posibil să avem două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2021.

Chiar daca unii reataileri au dat startul celei mai mari sarbatori de vanzari din an incepand cu data de 22 Octombrie, alti retaileri nu oferă prea multe justificări referitoare la mutarea zilei de Black Friday de la sfârșitul lunii noiembrie la jumătatea lunii, cel mai probabil este vorba despre alți factori specifici României, care ar putea oferi o organizare mai bună. De exemplu, zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt sărbători naționale (Sfântul Andrei și Ziua Națională a României), iar în aceste condiții, multe dintre livrări ar putea suferi întârzieri, în urma a două zile în care curierii nu ar livra. Și chiar dacă ar livra, mulți clienți nu ar fi acasă, fiind plecați probabil în vacanță.

 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Când are loc Black Friday Official în 2021 ( Vinerea neagra ) Reducerile anului

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact