Disney+ pregătește scumpiri și blocarea „account sharing” în stil Netflix

August 17, 2023
Disney+ pregătește scumpiri și blocarea „account sharing” în stil Netflix Disney+ pregătește scumpiri și blocarea „account sharing” în stil Netflix

După ce numărul de abonați Netflix a crescut după ce a început să limiteze „account sharing-ul”, se pare că și Disney ia în calcul tactici similare. Compania a anunțat nu doar că urmează să scumpească serviciile Disney+ și Hulu, însă din 2024 va explora metode prin care să blocheze posibilitatea de a folosi un singur cont pentru mai mulți utilizatori din gospodării diferite.

Momentan scumpirile Disney+ se aplică doar în SUA, dar sunt semnificative

Motivul pentru care Disney ia aceste decizii pare să fie faptul că, pentru al doilea trimestru la rând, numărul său de abonați Disney+ la nivel global a scăzut. În prezent, compania are 157,8 milioane de abonați, cu 4 milioane mai puțin decât în trimestrul anterior.

Anunțul a fost făcut pentru SUA, unde Disney operează cele două servicii de streaming, dar probabil că anumite schimbări vor ajunge în toate regiunile în care Disney+ sau Hulu sunt disponibile. Prețurile cresc însă doar pentru abonamentele fără reclame, cele cu reclame păstrând prețul original de 7,99 dolari americani pe lună.

În cazul Disney+, abonamentul va crește de la 10,99 dolari pe lună la 13,99 dolari, o creștere cu 27,3%. Prețul pentru Hulu crește însă doar cu 20%, dar acesta era deja mai scump. Astfel, cei care vor să păstreze accesul la acest serviciu fără reclame vor trebui să plătească 17,99 dolari pe lună, de la 14,99 dolari anterior.

Compania introduce însă și un pachet la un preț special, care include ambele servicii mai avantajos: 19,99 dolari. Acesta costă cu doar doi dolari în plus față de Hulu fără reclame și cu 6 dolari mai mult decât ambele servicii cu reclame. Cei care foloseau oricum ambele servicii ar putea primi cu această ocazie o reducere chiar și față de cele două servicii la prețurile vechi. Pachetul va fi lansat pe 6 septembrie.

Cei care folosesc conturile altor persoane vor fi blocați din 2024

În prezent, în România, există doar Disney+, o parte din conținutul de pe Hulu fiind distribuit pe această platformă, iar alte filme și seriale lansate în SUA sub acest brand, ajung și pe HBO Max. Prețul pentru Disney+ este în prezent de 29,99 lei pe lună sau 299 lei pe an. Nu avem informații care să confirme că acest preț va crește în viitorul apropiat. Totuși, având în vedere scumpirile din alte regiuni, este inevitabil ca acestea să nu ajungă și la noi, eventual.

Referitor la blocarea partajării de conturi între mai mulți utilizatori, CEO-ul Disney, Bob Iger oferă un termen pentru anul 2024:

„Explorăm activ modalități de a aborda partajarea de conturi și cele mai bune opțiuni pentru abonații plătitori care să își partajeze conturile cu prietenii și familia. În acest an, vom începe să actualizăm acordurile de abonament cu termeni suplimentari și politicile noastre de partajare. Iar în 2024, vom implementa noi tactici pentru a genera venituri.”

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Disney+ pregătește scumpiri și blocarea „account sharing” în stil Netflix

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact