Netflix anunță integrarea de streaming pentru jocuri pe Smart TV și PC-uri

August 17, 2023

Netflix investește de câțiva ani buni în jocuri video și pe telefoane oferă chiar și posibilitatea de a descărca și juca mult titluri de mobil, unele dintre ele fiind exclusive serviciului. Recent, Netflix a lansat o aplicație numită Netflix Controller, care permite transformarea telefonului într-un controller cu butoane virtuale, iar, foarte curând, jocurile vor apărea și în aplicația de pe televizoare și PC-uri, având astfel posibilitatea să le joci, fără să adaugi un alt controller.

Conform Mike Verdu, VP al diviziei de gaming din cadrul Netflix, o parte dintre utilizatori vor începe să primească acces în aplicațiile pentru dispozitive cu ecrane mari la jocuri video. Astfel, direct din aplicația Netflix de smart TV sau PC, vei putea selecta câteva dintre jocurile de mobil incluse în abonament pentru a le juca direct pe ecranul mare. Mai mult, aceste jocuri vor funcționa prin streaming, folosind probabil aceleași tehnologii pe care compania le-a dezvoltat pentru redarea de filme și seriale.

Testul va porni mai întâi în Canada și Marea Britanie, urmând ca utilizatorii din alte regiuni să primească acces în viitor. De asemenea, doar două dintre jocuri vor fi disponibile prin streaming pe TV, Windows și macOS: Oxenfree și Molehew’s Mining Adventure.

Conectarea aplicației de controller la aplicația de TV se face rapid, prin scanarea unui cod QR cu ajutorul camerei de pe telefon. Cei care rulează aplicația pe un desktop, pot controla jocurile și folosind o tastatură și un mouse. Platformele confirmate pentru compatibilitate cu această funcționalitate pe televizoare sunt Amazon Fire TV, Chromecast, webOS de la LG, Nvidia Shield, Roku, Tizen OS de la Samsung și ONN de pe televizoarele Walmart.

Netflix promite că va extinde compatibilitatea și pe alte platforme si pe mai multe dispozitive. Până acum, biblioteca impresionantă de jocuri a companiei a fost disponibilă doar pe iOS și Android. Acum, totuși, Netflix începe să-și folosească tehnologia de streaming pentru a-și testa în mod public titlurile pe televizoare și computere.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Netflix anunță integrarea de streaming pentru jocuri pe Smart TV și PC-uri

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact