WhatsApp a început blocarea capturilor de ecran realizate fotografiilor de profil

Martie 15, 2024

Cei de la WhatsApp aduc constant noi funcționalități în aplicația de socializare, iar cel mai proaspăt exemplu bifează partea de intimitate. Așa cum spune și tilul postării de față, de acum nu vom mai putea realiza capturi de ecran imaginilor de profil asociate conturilor din lista de prieteni, asta dacă dintr-un motiv sau altul am fi dorit să facem acest lucru.

Aș nota faptul că și alte aplicații recurg la asemenea soluții prin care nu doar blochează acest tip de captură, dar cum este cazul Instagram și anunță persoana cu pricina referitor la faptul că s-a realizat o captură de ecran. Pe Instagram asta se întâmplă la imaginile/clipurile trimise în mesaj privat, cu timer de expirare.

Revenind la WhatsApp, dacă vei dori să faci un screenshot unei fotografii de profil nu vei putea, întregul ecran urmând a fi întunecat și însoțit de textul "Nu poți realiza o captură de ecran din cauza restricțiilor aplicației". Totul face din planul Meta de a oferi o aplicație de mesagerie mai sigură și ne așteaptă și alte funcții tematice pe viitor. 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit WhatsApp a început blocarea capturilor de ecran realizate fotografiilor de profil

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact