Carla's Dreams - Dragostea Din Plic (piesa noua)

25 Februarie 2016
(0 voturi)
Author :  

Baietii de la Carla's Dreams au prezentat astazi in premiera o noua piesa de pe albumul "NGOC", ce urmeaza sa fie lansat anul acesta.

 

Noul album Carla's Dreams - NGOC va fi lansat oficial pe 7 mai 2016 printr-un concert eveniment la Arenele Romane din Bucuresti. Pe material vor fi incluse hit-urile "Te rog", "Sub pielea mea" sau "Aripile", dar si piese noi precum cea pe care tocmai ati ascultat.

Va regasiti in versurile piesei "Dragostea din plic"?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

Sustine si tu HiTFM Romania

Sustine Radio HiT FM

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.Net 

Pixel

Asculta / Dedicatii / Chat

Asculta HiTFM Live

Dedicatii Live

Chat Online

HiTFM Prezent si pe Facebook