Pagina oficiala pentru Live Streaming Radio HiT FM Romania, Aplicatii mobile disponibile in AppStore, GooglePlay si Huawei AppGallery pentru a putea asculta stream-urile live cu muzica preferata manele noi, manele vechi, Hituri alese, muzica noua, muzica veche, melodii de petrecere, muzica populara pe absolut orice dispozitiv conectat la internet. 

Aplicatiile mobile Radio HiT FM Romania sunt o modalitate foarte buna de a ajunge cat mai aproape de ascultatori, ba mai mult acestea iti permit o comunicare eficienta si apropiata cu cei care au ales sa te aiba in propriul telefon, tocmai de aceea, am creat si notificari de tip push, notificari legate de noutatile muzicale, emisuni Live disponibile ori informatii utile legate de Radio HiT FM.


Aplicatia Radio HiTFM AndroidAplicatia Radio HiTFM HuaweiAplicatia Radio HiTFM Iphone AppStore

Totul este Gratuit si Simplu. Deci ce mai astepti?  Incearca si daca iti place voteaza-ne in Google Play, AppStore sau APP Galery Huawei cu stelutele meritate! 

Aplicatia_Radio_HiTFM_Romania_Online live

 

Asculta Radio HiT FM Manele Romania gratuit, oricand si oriunde in lume prin diverse metode (LinuxWindowsWinamp, Android, iOSSmartTv
Recomandam sa ascultati acest radio online direct pe site la sectiunea * Asculta Live * (deoarece playere-le cu manele si petrecere din aceasta pagina sunt compatibile 100% cu orice telefon, tableta, tv, browser ) sau pe telefon descărcând aplicaţia noastră pentru ANDROID direct din Google Play cu numele Radio HiT FM, iOS din Apple Store cu numele : Radio HiT FM Manele Romania sau Aplicatia Radio HiT FM disponibila si in AppGallery

 

Asculta Live direct pe aceasta pagina Radio HiTFM Manele

Asculta Live direct pe aceasta pagina Radio HiTFM Petrecere

Asculta Live direct pe aceasta pagina Radio HiTFM Dance

 

Radio HiT FM Romania - Cel mai iubit si ascultat post de radio online cu Manele din Romania care difuzeaza live manele vechi si manele noi, hituri muzicale, manele in direct la radio, aducem moderatori de emisie de calitate, dedicatii live si preferinte muzicale, special pentru ascultatorii de radio online!

Ne este de foarte mare ajutor daca postezi un comentariu si ne spui cum asculti Radio HiTFM Romania, in aplicatiile oficiale, direct pe aceasta pagina, pe site sau prin alte metode.

Ne poti ajuta si cu un share, impreuna ducem povestea si continuam cu Istoria HiT si mai departe.

Echipa Radio Hit Fm Romania va multumeste ca ati instalat si folositi aplicatiile officiale Radio HiTFM Romania.

Va dorim auditie placuta si ramaneti aproape de muzica buna !

Pentru orice problema LEGATA de Aplicatia Radio HiT FM Romania va rugam politicos sa ne scieti pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.