Românii Au Talent 2023:Un copil de 7 ani a câștigat marea finală a celei de-a 13-a ediții a show-ului

Mai 13, 2023

 Românii au talent 2023: Un copil de 7 ani care a cucerit inimile românilor cu monologurile sale interptetate extraordinar a câștigat a 13 -a ediție a emisiunii Românii au Talent de la PROTV. Rareș Prisăcariu a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, difuzată vineri de PRO TV, și va primi marele premiu de 120.000 euro.

Puștiul a izbucnit în lacrimi, emoționat de ceea ce a trăit pe scena de la Românii au Talent.

Monologul său inspirat din Octavian Paler este adevărată lecție de viață. ”Sunt vremuri în care sunt multe vitrine și prea puține în interior”.(…) ” Avem mai multe cunoștințe, dar mai puțină judecată, mai multă medicină dar mai puțină sănătate”(…) ”Am curățat aerul, dar am poluat solul”… sunt doar câteva exemple din monologul plin  de înțelepciune al micuțului interpret.

 

„Sunt foarte emoționat pentru că am putut să fac impresie bună și că oamenii m-au votat. Mă așteptam să mă voteze, dar nu mă așteptam să câștig”, a spus Rareș.

Rareș Prisecariu are doar 7 ani, este din Botoșani și, momentan, este membru în trupa de teatru a Șoriceilor, dar își dorește să devină un mare actor. Cert este că faima a câștigat-o deja.

Rareș Prisăcaru provine din Botoșani. Mama sa, Gina Prisăcariu, este educatoare la o grădiniță din zonă, iar pictura și lectura sunt pasiunile ei.

 Tatăl puștiului, Marius Prisăcariu, este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani, după ce a studiat Științe Economice. Timpul liber și-l dedică istoriei și cinematografiei.

La doar 7 ani, Rareș a făcut întreaga sală să amuțească în momentul în care și-a susținut monologul emoționant.

La audiții, i-a fascinat pe Pavel Bartoș și pe Smiley, care l-au trimis direct în semifinală cu un Golden Buzz.

Olya și Valera,  doi copii de 11 și respectiv 15 ani din Ucraina au ocupat locul 2.

Cei doi copii i-au ținut pe toți cu sufletul la gură printr-un moment de acrobație

Locul 3 a fost ocupat de Oleg Spînu, un adolescent din Republica Moldova.

După ce au reușit să ajungă la inimile juraților, prezentatorilor și a celor de acasă, cei 11 finaliști Românii au talent – Albert Gugulan, Bianca Avram, Carina Veghiu, Eduard Dragu, Monique Family, Oleg Spînu, Olya și Valera, Rareș Prisacariu, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Taheira Sașa – au oferit un spectacol de neuitat.

Patru concurenți talentați au fost în cursa pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, iar publicul a ales câștigătorul.

În prima semifinală Românii au talent, juriul i-a nominalizat pe Bianca Avram și Oleg Spînu. În cea de-a două semifinală, li s-au alăturat Sandip Brahamin și Denisia Sănduleac. Telespectatorii au avut de ales între doi dansatori excepționali și două voci unice.

Cele mai multe voturi din partea publicului au ajuns la Sandip Brahamin, care a fost desemnat câștigătorul premiului de originalitate de la Românii au talent. Dansatorul a plecat acasă cu un cec în valoare de 10.000 de euro.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Românii Au Talent 2023:Un copil de 7 ani a câștigat marea finală a celei de-a 13-a ediții a show-ului

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact