Antonia, mai provocatoare ca niciodată! Cum a apărut artista în noul videoclip, filmat în casa ei și a lui Alex Velea. Video

Aprilie 24, 2020

Celebra Antonia, cunoscută și pentru faptul că arată foarte bine, a făcut acum furori în noua sa piesă lansată pe Youtube. Videoclipul a fost filmat chiar în propria casă și apare în ipostaze incendiare.

Antonia, mai provocatoare ca niciodată! Cum a apărut artista în noul videoclip, filmat în casa ei și a lui Alex Velea

Antonia a lansat un noul videoclip muzical, intitulat ”Muți”. Artista nu s-a lăsat ușor, astfel încât a apărut într-o lenjerie sexy dar și provocatoare, atrăgând privirile multora dintre fanii ei. Videoclipul a fost filmat păstrând toate normele impuse de autorități. Astfel, Antonia a filmat în vila sa de lux, în care locuiește cu iubitul ei Alex Velea. Totodată, versurile au fost scrise de către Alex Pelin și Amendo Chiriac. Apropiații, dar și fanii i-au transmis felicitări și speră că va ajunge repede în top trending pe Youtube.

„Videoclipul pentru “Muți” a fost una dintre cele mai tari experiențe, pentru că am filmat la mine acasă, în intimitatea mea și cred ca se simte acest lucru, mi-am intrat și mai bine în rol. Enjoy!”, a fost mesajul Antoniei postat pe Instagram, alături de noua ei piesă.

Antonia și Alex Velea în izolare

Totodată, Antonia este considerată una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Astfel încât, artista ne dovedește asta pe zi ce trece. Recent, vedeta a postat o fotografie într-o ipostază nemaivăzută până acum, într-o postură atrăgătoare și aproape dezbrăcată. Fotografia a strâns aproximativ 40.000 de aprecieri în câteva secunde de la fanii săi. Așadar, se vede că artista are curaj și nu se lasă mai prejos, mai ales în perioada de izolare.

În prezent, Antonia și Alex Velea se află în izolare, alături de cei doi copii ai lor, Dominic și Akim. Cei doi au susținut că au o relație destul de strânsă, astfel încât sunt bucuroși că au mai mult timp de petrecut în familie din cauza acestei perioade. Antonia și Alex sunt considerați unul dintre cele mai rezistente cupluri din show-biz-ul românesc. Totodată, Antonia a făcut furori și în America, acolo unde s-a lansat ca și vedetă, prin pozele incendiare pe care le făcea.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

Albertos HiT - Moderator Online

Zuza Moderator Online HiTFM

Denys HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM