În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite

Ianuarie 16, 2021

Eurovision se va organiza cu certitudine în 2021, nici măcar pandemia nu va mai putea anula ediția de anul acesta. Formatul clasic ar putea suferi modificări, însă organizatorii merg înainte cu pregătirile, indiferent de scenariu. Datele oficiale pentru finala și semifinalele concursului au fost anunțate, precum și noul slogan al ediției: "Open up".

După ediția anulată din 2020, organizatorii Eurovision sunt hotărâți să nu-și dezamăgească fanii și în 2021. Chiar dacă evoluția pandemiei nu va fi una favorabilă desfășurării evenimentului la amploarea din anii anteriori, concursul Eurovision va fi organizat cu siguranță în 2021.

Confirmarea evenimentului a venit de la Graham Norton, prezentatorul și realizatorul de emisiuni TV care comentează concursul Eurovision pentru BBC. Acesta a declarat la postul de radio Sirius XM că nu există nicio îndoială în privința organizării ediției din 2021.

Acesta a specificat și că s-au luat în considerare mai multe scenarii. Dacă pandemia nu le va permite tuturor participanților să se deplaseze la Rotterdam, aceștia vor putea concura cu o înregistrare live a prestației pregătite pentru Eurovision.

Evenimentul se va desfășura la o capacitate redusă, Graham adăugând că "e puțin probabil ca show-ul să se țină într-o arenă plină, cu 20.000 de oameni."

Când au loc semifinalele și finala Eurovision 2021

Semifinalele Eurovision 2021 se vor desfășura pe Ahoy Arena din Rotterdam pe 18 și 20 mai, Marea Finală fiind programată pe 22 mai.

Anul acesta vor participa 41 de țări, respectiv toate cele care fuseseră confirmate în 2020.

"Este fantastic faptul că aceleași 41 de țări care ar fi participat în 2020 își doresc în continuare să vină în Olanda în mai 2021. (...)

Vrem să punem în scenă 3 show-uri live extraordinare pentru un public de 180 de milioane de telespectatori, chiar și în aceste vremuri tulburi. Pentru a realiza asta lucrăm intens la un protocol care să garanteze sănătatea celor din organizare, a participanților, a presei și vizitatorilor", a declarat producătorul executiv al Eurovision Song Contest 2021, Sietse Bakker.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Denys HiT - Moderator Online

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

DannY HiT - Moderator Radio

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Zuza Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM