Black Friday România 2022 - Vinerea Neagra cu Reduceri

Octombrie 04, 2022
  Black Friday 2022 Black Friday 2022

   Black Friday sau Vinerea Neagra este evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri.Black Friday 2022 România se organizează Official în data de 11 noiembrie 2022. Conform tradiției americane, Black Friday 2022 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 25 noiembrie 2022. Trecutul ne spune că e foarte posibil să avem mai multe perioade de reduceri, care se pot extinde peste mai multe weekenduri iar ofertele pregatite anul acesta pentru marele eveniment de Black Friday 2022 se desfasoara incepand cu data de 21 Octombrie.

  Black Friday 2022 dureaza mai mult decat in anii trecuti, reducerile se vor succeda intr-un ritm ametitor timp de 6 saptamani.

  Numărătoarea inversă până când se va da startul reducerilor a început! În fiecare an, are loc cel mai așteptat eveniment de cumpărături: Black Friday.

  Ediția din acest an se așteaptă să fie una de senzație, după cei doi ani de pandemie, care au schimbat radical comportamentul de shopping al cumpărătorilor. Tot mai mulți clienți își amână cumpărăturile pentru marea zi a reducerilor, dar, cel mai important, au adoptat modelul occidental și preferă cumpărăturile online.

  Stocurile de anul acesta sunt generoase, gama extrem de variata si din toate categoriile, plus multe produse. Foarte multe produse. Cum iti suna un milion de produse din care sa alegi?

  Un concept american, iubit de români

  În România, Vinerea Neagră reprezintă un curent adoptat de curând, de câțiva ani. Chiar dacă este o modă împrumutată de peste Ocean, evenimentul a avut un mare succes în România.

   
  Write a comment...
  0 awesome comments!
  Razvan HiT

  Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

  https://radiohitfm.net

  Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

  Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

  Sustine si tu HiTFM Romania

  A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

  Donate Hit

  Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

  Stafful Radio HiTFM Online

  DannY HiT - Moderator Radio

  CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

  Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

  KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

  RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

  LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

  David - Moderator Online Radio HiT FM

  Albertos HiT - Moderator Online