Când are loc Black Friday Official în 2021 ( Vinerea neagra ) Reducerile anului

Octombrie 28, 2021

   Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri ale anului! Chiar dacă data oficială pentru Black Friday în SUA, țara din care vine această „tradiție” este întotdeauna în ultima vineri a lunii noiembrie, în weekend-ul în care are loc și sărbătoarea națională americană Ziua Recunoștinței, în alte țări, aceasta nu este atât de bine bătută în cuie.

  Black Friday 2021 România se organizează în data de 12 noiembrie 2021. Conform tradiției americane, Black Friday 2021 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 26 noiembrie 2021. Trecutul ne spune că e foarte posibil să avem două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2021.

  Chiar daca unii reataileri au dat startul celei mai mari sarbatori de vanzari din an incepand cu data de 22 Octombrie, alti retaileri nu oferă prea multe justificări referitoare la mutarea zilei de Black Friday de la sfârșitul lunii noiembrie la jumătatea lunii, cel mai probabil este vorba despre alți factori specifici României, care ar putea oferi o organizare mai bună. De exemplu, zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt sărbători naționale (Sfântul Andrei și Ziua Națională a României), iar în aceste condiții, multe dintre livrări ar putea suferi întârzieri, în urma a două zile în care curierii nu ar livra. Și chiar dacă ar livra, mulți clienți nu ar fi acasă, fiind plecați probabil în vacanță.

   

  Write a comment...
  0 awesome comments!
  Razvan HiT

  Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

  https://radiohitfm.net

  Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

  Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

  Sustine si tu HiTFM Romania

  A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

  Donate Hit

  Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

  Stafful Radio HiTFM Online

  RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

  Albertos HiT - Moderator Online

  KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

  LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

  DannY HiT - Moderator Radio

  David - Moderator Online Radio HiT FM

  Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

  CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM