Xiaomi, trecută pe lista neagră în SUA, după Huawei, în ultimele zile ale administrației Trump. Replica companiei

Ianuarie 16, 2021

În ultimele sale zile, administrația Trump a crescut restricțiile impuse companiilor chineze, inclusiv producătorului de smartphone-uri Xiaomi. A creat și noi reguli care ar putea reduce în continuare accesul pe piața SUA a dezvoltatorilor chinezi de software și hardware.

Unii experți cred că pe lista neagră pornită de la Departamentul Apărării și reglementările actualizate de la Departamentul Comerțului nu vor fi simțite imediat, dar dacă vor mai apărea și altele vor începe să aibă efecte, relatează South China Morning Post.

Departamentul apărării a transmis într-un comunicat că prin restricțiile către alte companii chineze, în afara celor precedente pentru Huawei și ZTE,  vizează „companiile militare chineze comuniste” care operează direct sau indirect în Statele Unite pentru a „evidenția și contracara strategia de dezvoltare a fuziunii militare-civile a Republicii Populare Chineze (RPC)”.

Departamentul Apărării nu a furnizat mai multe detalii cu privire la legăturile militare pe care le-ar avea fiecare companie vizată.

Departamentul de Comerț a publicat un act normativ pentru „Securizarea lanțului de aprovizionare cu tehnologia și serviciile informațiionale și comunicațiilor (ICTS)”, care interzice cetățenilor americani să facă tranzacții tranzacții în aceste sectoare, dacă tehnologia a fost realizată de o țară străină.

În replică, grupul Xiaomi din Beijing a emis o declarație oficială, spunând că produsele și serviciile companiei sunt utilizate numai în scopuri civile și comerciale.


„Compania confirmă că nu este deținută, controlată sau afiliată armatei chineze și că nu este o companie militară chineză comunistă” cum este definită în noua reglementare, se menționează în comunicat.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

Denys HiT - Moderator Online

Zuza Moderator Online HiTFM

DannY HiT - Moderator Radio

Albertos HiT - Moderator Online