Mircea Radu, declarații savuroase despre viața sa: „S-au schimbat jucăriile, a rămas pofta de joacă”

Ianuarie 16, 2021

Mircea Radu, declarații savuroase despre viața sa. Se pare că renumitul prezentator TV ar putea reveni pe micile ecrane cu un nou sezon al reality-show-ului „Down The Road – Aventura”, în care vedetele sunt copiii care suferă de sindromul Down. Ce declară omul de televiziune despre cele mai emoționante momente din viața sa și cum l-a influențat această emisiune. „S-au schimbat jucăriile, a rămas pofta de joacă”.

Mircea Radu, declarații savuroase despre viața sa :

Nu există român să nu-l cunoască pe Mircea Radu. A făcut istorie acum mai bine de 20 de ani când prezenta celebrul reality-show „Din Dragoste” de pe Antena 1. Deși acum câțiva ani a revenit pe micile ecrane, tot la Antena 1, cu emisiunea „Ie, Românie” și a ajuns aproape în finală la „Masked Singer România” de pe PRO TV, iată că acum Mircea Radu se bucură de succes în cadrul TVR, cu emisiunea „Down The Road – Aventura”. Prezentatorul TV a mărturisit că a învățat foarte multe din acest format care se concentrează pe tinerii care suferă de Sindromul Down.

Mircea Radu este un familist convins. S-a căsătorit la 45 de ani și de atunci poate candida, lejer, la titlul de soț și tată perfect. Îndrăgitul prezentator TV petrece foarte mult cu copiii săi, care sunt cea mai mare comoară a sa. Vedeta susține că încearcă, mereu, să le insufle cele mai frumoase valori și le face poftele, chiar dacă este „cel mai puțin permisiv” dintre cei doi părinți. Întrebat ce s-a schimbat de pe vremea când era el copil, moderatorul TV a spus  că „s-au schimbat jucăriile, a rămas pofta de joacă”.

Write a comment...
0 awesome comments!
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Aplicatiile Radio HiT FM

Radio HiTFM AndroidRadio HiT FM Huawei APP GalleryRadio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti place voteaza-ne in Google Play, AppStore sau APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

David - Moderator Online Radio HiT FM