A murit Petrica Cercel! Cantaretul de manele a fost intubat dupa ce a fost diagnosticat cu noul CoronaVirus

Septembrie 16, 2021

   A murit Petrica Cercel, un nume greu in lumea manelistilor de pretutindeni, tatal celebrului Ionut Cercel. Petrica Cercel s-a stins din viata in urma cu cateva minute, Cantaretul de manele a fost intubat dupa ce a fost diagnosticat cu noul CoronaVirus desi initial a refuzat ingrijrile medicilor din Capitala.

  Zi neagra in familia Cercel. Petrica Cercel s-a stins din viata, artistul a fost extrem de cunoscut pentru cariera sa de-a dreptul rasunatoare de aproximativ doua decenii, fiind si un model pentru fiul lui Ionut Cercel, care la fel ca si tatal lui, s-a bucurat de un mare succes in muzica.

  Duminica ionut Cercel a anuntat ca tatal sau, Petrică Cercel a fost internat de urgență la spital și se află în stare gravă după ce a fost infectat cu COVID-19.

  Petrică Cercel se afla internat în spital după ce a fost infectat cu COVID-19. Manelistul se află în stare critică, iar medicii au facut tot posibilul de a-l menține în viață. La început artistul a crezut că se confruntă cu o simplă răceală și nu a luat în serios simptomele, iar la scurt timp starea de sănătate s-a agravat și a fost transportat la spital pentru a rămâne sub supravegherea medicilor.

   

  Write a comment...
  0 awesome comments!
  Razvan HiT

  Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

  https://radiohitfm.net

  Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

  Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

  Sustine si tu HiTFM Romania

  A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

  Donate Hit

  Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

  Stafful Radio HiTFM Online

  David - Moderator Online Radio HiT FM

  RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

  Albertos HiT - Moderator Online

  LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

  Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

  DannY HiT - Moderator Radio

  KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

  CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM