Agresoarea Mirelei Vaida credea ca o ataca pe Simona Gherghe

Agresoarea Mirelei Vaida credea că o atacă pe Simona Gherghe. Ce le-a spus polițiștilor / VIDEO

Vinerea trecută, Mirela Vaida a fost atacată în direct de o femeie dezbrăcată vezi video. Fapta a fost încadrată de oamenii legii ca tentativă de omor, prezentatoarea de la Acces Direct fiind și acum foarte afectată de cele întâmplate. La 3 zile după incident, jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a dezvăluit că agresoarea credea că o atacă pe Simona Gherghe. Atacatoarea Mirelei Vaida credea că o atacă pe Simona Gherghe .Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a dezvăluit declarațiile femeii După ce Mirela Vaida a fost victima unui atac violent, jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan dezvăluie noi detalii din declarațiile date de agresoarea ei anchetatorilor. Femeia este o persoană cu probleme psihice și se pare că le-a spus polițiștilor că ea credea că o atacă pe Simona Gherghe, cea care a prezentat emisiunea Acces Direct, cu câțiva ani în urmă.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

DannY HiT - Moderator Radio

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

Andra - Moderator Online pe Radio HiT FM Romania

Geo HiT - Moderator Online

Albertos HiT - Moderator Online

Denys HiT - Moderator Online

Zuza Moderator Online HiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM