Lansarea iPhone 14 - Acesta va avea un Ecran Perforat pentru Camera Frontala

Ianuarie 05, 2022

  iPhone 14 va fi lansat de catre compania Apple cu un ecran perforat pentru camera frontala, sau cel putin asta ne spun noi informatii inca nelansate cu privire la noua serie de telefoane care este in dezvoltare in Cupertino pentru lansare in toamna anului acesta.

  iPhone are de ani de zile un decupaj in partea superioara a ecranului pentru a oferi posibilitatea de a utiliza un sistem de recunoastere faciala in vederea deblocarii telefoanelor, insa cu iPhone 14 lucrurile urmeaza sa se schimbe intr-un final in bine si pentru fanii Apple din toata lumea.

  iPhone 14 fara decupaj in ecran ar putea avea Face ID ascuns sub acesta, sau eliminat complet pentru a face loc Touch ID, un sistem pe care foarte multi dintre fanii companiei americane il cer inapoi de ani de zile, dar pe care e totusi putin probabil sa il mai primeasca.

  iPhone 14 se anunta totusi a fi un telefon extrem de interesant, chiar daca in baza informatiilor de acum se pare ca doar unele modele din serie ar urma sa vina cu asemenea tipuri de ecrane, cel mai probabil cele Pro, in timp ce restul ar cam trebui sa ramana fara aceasta schimbare majora.

   iPhone 14 ar trebui sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, cel mai probabil prin luna septembrie, insa pana atunci vom afla cel mai probabil mai toate noutatile importante care vor fi integrate de catre compania americana pentru noi.
  Razvan HiT

  Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

  https://radiohitfm.net

  Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

  Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

  Sustine si tu HiTFM Romania

  A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

  Donate Hit

  Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

  Stafful Radio HiTFM Online

  DannY HiT - Moderator Radio

  KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

  Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

  Zuza Moderator Online HiTFM

  LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

  David - Moderator Online Radio HiT FM

  CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM