Puțini șoferi ȘTIU ASTA! În cât se ANULEAZĂ amenzile primite, conform prevederilor din Codul Rutier

Veste bună pentru șoferi. Amenzile primite de la Poliția Rutieră se prescriu după o perioadă de timp. Totul este prevăzut chiar în Codul Rutier, astfel că dacă nu achitați sancțiune și organele competente nu vă execută silit, aveți toate șansele să rămâneți cu banii în buzunare.

Organele competente pot executa silit orice șofer dator la stat cu plata unei amenzi de circulație în maximum cinci ani de la data de 1 ianauarie a anului următor emiterii procesului verbal. Potrivit avocatnet.ro, dacă această perioadă de timp trece și nu sunteți executați silit, nu mai puteți fi. Astfel, nu va mai trebui să plătiți amenda primită.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Recomandarile HiTFM Media

Ddos Host

ismokeit.ro 

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Anne Marie - Moderator Online HiTFM

Denys HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM

Alex FLY - Moderator Online

Albertos HiT - Moderator Online

Cataleya HiT - Moderator Live

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator