Un politist si-a ucis sotia si soacra

Iunie 21, 2021

Crimă în Ilfov: Un bărbat și-a ucis fosta soacră apoi s-a sinucis. Fosta soție a supraviețuit atacului, dar este în stare gravă.Un bărbat și-a înjunghiat, duminică, fosta soție și soacra, apoi s-a sinucis.

S-a întâmplat în satul Grădiștea din județul Ilfov.Inspectoratul de Poliție Ilfov anunță că a fost sesizat de către o femeie că în satul Grădiștea, într-o locuință, s-a prezentat fostul soț care și-a înjunghiat fosta soție și pe mama acesteia.La fața locului a mers conducerea IPJ Ilfov și polițiștii orașului Otopeni.Cu ocazia primelor verificări, în locuință au fost găsite cele două victime, dintre care fosta soție, în viață, dar prezentând semne de agresiune fizică, precum și mama acesteia, decedată.Într-una din camerele locuinței, a fost găsit bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat.De asemenea, la locul faptei, s-a prezentat un echipaj medical.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Andra - Moderator Online pe Radio HiT FM Romania

Zuza Moderator Online HiTFM

Denys HiT - Moderator Online

Albertos HiT - Moderator Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

DannY HiT - Moderator Radio

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM