Radio HiTFM Romania se poate asculta Live de pe orice dispozitiv conectat la internet online

Radio HiT FM Romania dispune acum de propria aplicatie online, de unde se poate asculta live direct pe Telefonul Mobil Radio HiT Fm, direct de pe tableta sau orice alt dispozitiv conectat la internet cu sistem de operare android .

Pentru mai multe detalii vizionati si descarcati APLICATIA RADIO HITFM ROMANIA pentru Android de aici !

Pentru ca am primit mai multe sesizari ca o parte dintre ascultatorii fideli de radio nu mai pot asculta radioul favorit ori ca nu mai pot accesa pagina oficiala www.radiohitfm.net am decis sa va aducem la cunostinta cum puteti asculta live in continuare cel mai iubit post de radio online din Romania.

In primul rand verificati ce fel de antivirus folositi , iar daca dispozitivul dvs. este protejat cu Avast, acolo este problema, avand in vedere ca majoritatea il folositi in verisunea free.(gratuita) acesta nu are acces la full-update si de acolo apar probleme in ascultarea radioului ori accesarea site-ului.

Pentru siguranta ascultatorului, Radio HiT FM Romania garanteaza ca nu exista raportate fisiere malitioase in componenta site-ului iar fisierele ce sunt accesate online de pe siteul radioului, nu contin nici un fel de fisier ce va poate deteriora buna functionare a dispozitivului cu care ascultati online ori asccesati siteul.

 In continuare ramai aproape de Radio HiT FM Romania pentru a fi la curent cu ultimile Hituri si Dedihituri, cele mai frumoase dedicatii live insotite de cele mai placute preferinte muzicale si cei mai tra la la animatori.

Radio HiT FM Romania se poate asculta live din orice pozitie, dar atentie : Provoaca Dependenta!

Radio HiT FM Romania este un proiect non-profit ( non-comercial ) fara generare de venituri exclusiv online. Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii. Sloganul care te cucereste si ne reprezinta

Ultima modificare Marți, 31 Martie 2020 16:17
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos Host

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

DannY HiT - Moderator Radio

Albertos HiT - Moderator Online

Alex FLY - Moderator Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM

Geo HiT - Moderator Online

Denys HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT