Radio HiT FM Romania dispune de propria aplicatie on-line si poate fi descarcata din Google Play

   Radio HiT FM Romania dispune de propria aplicatie on-line si poate fi descarcata din Google Play, 

  Pentru a descarca aplicatia android Radio HiT FM Online acceseaza noul articol publicat pe www.radiohitfm.net

  Radio HiTFM Romania te insoteste oriunde ai merge direct pe telefonul tau mobil!
  Multi dintre ascultatorii de Radio HiT Romania detin telefoane mobile, de asemenea majoritatea isi doresc sa foloseasca telefonul mobil pentru a asculta live diferite posturi de radio on-line.

  Descarca aplicatia Radio HiTFM Romania pentru Android si Asculta live pe Telefonul Mobil

  Radio HiT Android

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  In cazul in care aplicatia mentionata mai sus nu este disponibila ori nu va functioneaza puteti citii si din articolul de mai jos :

   Pentru a asculta live Radio HiT FM Romania Manele sau Muzica Populara de Petrecere ai nevoie de un telefon care trebuie sa aiba un pachet de date activat, precum wap sau internet mobil, altfel spus sa ai activat internetul pe telefon. In troleu, autobuz, in tren, la plimbare sau oricand te plictisesti daca deti un telefon cu sistem de operare Symbian sau Windows Mobile tot ceea ce trebuie sa faci e sa gasesti o aplicatie care sa permita streaming radio online (de exemplu Nokia Radio sau Resco Radio Player) si sa treci urmatorul link: http://asculta.radiohitfm.net:8340/listen.pls apoi dai “Play” si poti asculta Radio HiT pe telefonul Mobil !

  Sunt destul de multe telefoane sau tablete pe piata ce ruleaza sistemul de operare Android dar care nu au receptor radio FM integrat, in cazul acesta pentru a asculta posturi de radio romanesti ai nevoie de o aplicatie instalata pe dispozitiv.

  PENTRU ASCULTATORII CARE DETIN TELEFOANE CU SISTEM OPERARE ANDROID POT ASCULTA LIVE RADIO HIT ROMANIA ACCESAND GOOGLE PLAY SI DESCARCAND APLICATIA UNDE SE REGASESC MAI MULTE POSTURI DE RADIO ONLINE DIN ROMANIA:

  Desc

  Una dintre cea mai mare colecție de radio românești,radio online printre altele dupa instalarea aplicatie pe telefonul mobil ori pe tableta din lista de posturi de radio online selectati Radio HiT FM.

  RADIO HIT MOBIL


  Radiouri Romania aduce colecție de radio preferate și posturi FM din România, de streaming în direct pe devices.Now Android bucura de a asculta emisiunile de radio online și muzică din România pe telefoanele Android și dispozitive comprimat cu robinet doar de un buton, indiferent unde esti.

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel