Radio online cu manele noi si vechi Gratis in Winamp la HiTFM

Radio HiT FM Manele a devenit cel mai ascultat si iubit post de radio online cu manele din Romania datorita programelor de radio mult diversificate fata de concurenta radiourilor online pe internet.Radio HiT Romania face difereta prin Hit-urile atent selectionate cu manele vechi care au facut senzatie in anii 2000 pana la cele mai noi manele abia lansate.

Radio Online Manele Noi si Vechi Gratis in Winamp

Programele de Dedicatii si mesaje Live in legatura directa si difuzarea preferintelor muzicale fac din Radio HiT cel mai popular si ascultat radio online cu manele, iar asta o spun ascultatoii fideli ai radioului.

Nu va ramane decat sa il ascultati live, sa accesati sectiunea dedicatii live, respectiv chat online unde puteti comunica live cu Hit-omanii conectati pe pagina Xat-ului, vorbiti pe chat si intrati in legatura directa cu ceilalti utilizatori ai radioului!

Radio HiT Manele se poate asculta gratis in winamp la urmatoarea adresa : http://asculta.radiohitfm.net:8340/listen.pls sau in oricare alt player la adresa www.radiohitfm.net/live.m3u

Ultima modificare Luni, 28 Ianuarie 2019 08:18
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Recomandarile HiTFM Media

Ddos Host

ismokeit.ro 

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT

DannY HiT - Moderator Radio

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM

Denys HiT - Moderator Online

Alex FLY - Moderator Online

Anne Marie - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online