Retrospectiva Radio HiT FM Online 2015-2016 - Top Radio Manele Romania

Noi Radio HiT FM Romania dorim sa va Informam din statisticile de pe alte site-uri de Radiouri Online, faptul ca Radio Hit Fm a ajuns NR 1 Online, (Dintre Posturile de Manele) iar asta Datorita Voua! cei care ne Ascultati, si ne Apreciati! Pe aceasta cale Echipa Radio Hit Fm, Va Multumeste si Promite sa ramana online aici Pentru voi.

 Tot odata, pe aceasta cale, conducerea Radioului HiT FM doreste sa multumeasca celor care au facut parte din Staff, celor mai putini buni, celor carora le-a fost data sansa de a emite la un mare post de radio cu renume dar si celor care inca sunt in Stafful HiT FM, acei buni colegi care stiu sa pretuiasca, acei colegi care stiu ce inseamna o emisie online si de a fi moderator la un radio cu renume.

Noi Radio HiT FM am preferat sa fim mai originari fata de celelalte Radiouri on-line, prin calitate nu cantitate, de aceea Moderatorii de emisie sunt alesi cu maxima responsabilitate.

 

  • La inceputul anului 2015 am promis sa facem tot posibilul sa ajungem in topul listelor cu posturi de radio online, daca nu primii, printre primii in preferintele ascultatorilor.

In urma analizelor efectuate pe numarul de ascultatori la trecerea dintre anii 2015-2016 in noaptea de revelion Radio HiT FM a atins cel mai mare numar de ascultatori in mediul online, decand a fost infiintat postul de radio cu numele Radio HiT FM! In acea seara Ascultatorii au ales ceea ce noi ne-am propus in 2015, au ales calitatea, au ales originarul, au ales preferatii si profesionalismul, au ales Radio HiT FM iar pentru asta tinem sa le Multumim si promitem sa nu ii dezamagim nici odata.

  • Intreruperea sau oprirea serverelor on-line de radio ! De ce si ce este de facut !?

Pe aceasta cale, le dorim si invidiosilor de la alte posturi de radio online, sa se lase de "Flodat" in 2016! De ce ? In mediul On-line exista loc pentru toate posturile de radio, cu mai putini ascultatori sau mai multi, ascultatorii nu ii puteti alege ci ei va aleg pe voi , ei aleg diferenta, ei aleg profesionalismul, ei au ales Ca noi sa fim Preferatii!

In cazul in care numai puteti asculta postul de radio din diferite parti ale tarii ori din alte tari va rugam sa ne semnalati acest aspect pe mail ori la sectiunea Contact a site-ului ( adresa mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) si in cel mai scurt timp veti fi indemnati catre ceea ce este de facut!

In cazul in care radioul face buufer si se intrerupe, atat Serverul cat si posibilitatea de ascultare al acestuia imposibila, va rugam sa reincercati si sa dati refresh la pagina ori in player-ul in care ascultati postul de radio.

Noi avem sistemele si servere de radio protejate impotriva celor ce ne invidiaza, dar exista si cazuri cand acestea pot ceda, datorita conexiunii de intenet foarte puternice din Romania si nu numai.

De la lansarea postul de radio si pana in prezent radioul a avut parte de emisiuni muzicale, divertisment, muzica de calitate si totodata si schimbari !

Cu aceasta ocazie le multumim tuturor celor care ii recomanda mai departe! 

Contribuţia ta se simte, este apreciată şi este intotdeauna bine venita!

 

Descarca aplicatia Radio HiT FM Romania Manele si asculta live pe telefonul mobil cel mai iubit post de radio online, muzica de calitate si cele mai frumoase programe live insotite de cele mai placute Dedicatii Live

Radio HiT FM Romania dispune de propria aplicatie on-line si poate fi descarcata din Google Play sub denumirea : "Radio Hit Fm Manele România" sau de aici :  Aplicatie Online Radio HiT FM

Citeste si Retrospectiva 2016 2017 - Top Radio Manele - Radio HiT FM Romania Online

 

Ultima modificare Joi, 23 Aprilie 2020 13:20
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

Andra - Moderator Online pe Radio HiT FM Romania

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

Denys HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

DannY HiT - Moderator Radio