Retrospectiva Radio HiT FM Online 2015-2016 - Top Radio Manele Romania

Noi Radio HiT FM Romania dorim sa va Informam din statisticile de pe alte site-uri de Radiouri Online, faptul ca Radio Hit Fm a ajuns NR 1 Online, (Dintre Posturile de Manele) iar asta Datorita Voua! cei care ne Ascultati, si ne Apreciati! Pe aceasta cale Echipa Radio Hit Fm, Va Multumeste si Promite sa ramana online aici Pentru voi.

 Tot odata, pe aceasta cale, conducerea Radioului HiT FM doreste sa multumeasca celor care au facut parte din Staff, celor mai putini buni, celor carora le-a fost data sansa de a emite la un mare post de radio cu renume dar si celor care inca sunt in Stafful HiT FM, acei buni colegi care stiu sa pretuiasca, acei colegi care stiu ce inseamna o emisie online si de a fi moderator la un radio cu renume.

Noi Radio HiT FM am preferat sa fim mai originari fata de celelalte Radiouri on-line, prin calitate nu cantitate, de aceea Moderatorii de emisie sunt alesi cu maxima responsabilitate.

 

  • La inceputul anului 2015 am promis sa facem tot posibilul sa ajungem in topul listelor cu posturi de radio online, daca nu primii, printre primii in preferintele ascultatorilor.

In urma analizelor efectuate pe numarul de ascultatori la trecerea dintre anii 2015-2016 in noaptea de revelion Radio HiT FM a atins cel mai mare numar de ascultatori in mediul online, decand a fost infiintat postul de radio cu numele Radio HiT FM! In acea seara Ascultatorii au ales ceea ce noi ne-am propus in 2015, au ales calitatea, au ales originarul, au ales preferatii si profesionalismul, au ales Radio HiT FM iar pentru asta tinem sa le Multumim si promitem sa nu ii dezamagim nici odata.

  • Intreruperea sau oprirea serverelor on-line de radio ! De ce si ce este de facut !?

Pe aceasta cale, le dorim si invidiosilor de la alte posturi de radio online, sa se lase de "Flodat" in 2016! De ce ? In mediul On-line exista loc pentru toate posturile de radio, cu mai putini ascultatori sau mai multi, ascultatorii nu ii puteti alege ci ei va aleg pe voi , ei aleg diferenta, ei aleg profesionalismul, ei au ales Ca noi sa fim Preferatii!

In cazul in care numai puteti asculta postul de radio din diferite parti ale tarii ori din alte tari va rugam sa ne semnalati acest aspect pe mail ori la sectiunea Contact a site-ului ( adresa mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) si in cel mai scurt timp veti fi indemnati catre ceea ce este de facut!

In cazul in care radioul face buufer si se intrerupe, atat Serverul cat si posibilitatea de ascultare al acestuia imposibila, va rugam sa reincercati si sa dati refresh la pagina ori in player-ul in care ascultati postul de radio.

Noi avem sistemele si servere de radio protejate impotriva celor ce ne invidiaza, dar exista si cazuri cand acestea pot ceda, datorita conexiunii de intenet foarte puternice din Romania si nu numai.

De la lansarea postul de radio si pana in prezent radioul a avut parte de emisiuni muzicale, divertisment, muzica de calitate si totodata si schimbari !

Cu aceasta ocazie le multumim tuturor celor care ii recomanda mai departe! 

Contribuţia ta se simte, este apreciată şi este intotdeauna bine venita!

 

Descarca aplicatia Radio HiT FM Romania Manele si asculta live pe telefonul mobil cel mai iubit post de radio online, muzica de calitate si cele mai frumoase programe live insotite de cele mai placute Dedicatii Live

Radio HiT FM Romania dispune de propria aplicatie on-line si poate fi descarcata din Google Play sub denumirea : "Radio Hit Fm Manele România" sau de aici :  Aplicatie Online Radio HiT FM

Citeste si Retrospectiva 2016 2017 - Top Radio Manele - Radio HiT FM Romania Online

 

Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Retrospectiva Radio HiT FM Online 2015-2016 - Top Radio Manele Romania

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact