Regulament pentru Comunitatea Chat-ului Radio HiT FM

1. Unica limba permisa pe chat este limba romana.
2. Nu folositi cuvinte obscene, ofensatoare, injurii si nici prescurtari ale acestora, ori un limbaj licentios – afirmatiile cu continut pornografic, propagandistic, imoral, discriminatoriu sunt interzise.
3. Nu scrieti cu majuscule.
4. Nu se redau conversatii sau fragmente de conversatii din ferestrele de privat.
5. Ascultati opiniile si sfaturile operatorilor, in contextul in care va privesc.
7. Spam-ul, invitatiile pe alte canale si in general reclama de orice fel, atat public cat si privat, sunt interzise. Se INTERZICE fara nici un fel de exceptie, folosirea userilor de pe chat ca mediu/tinta de publicitate sau orice alt fel de informatii ce indeamna userii sa vina/vada/cumpere/etc. un serviciu/produs/etc.
8. Jignirea, hartuirea si insultarea utilizatorilor sau adminilor, indiferent de provocare sau context, nu sunt permise.
9. Folosirea invectivelor, a limbajului trivial si a injuriilor nu sunt permise.
10. Folosirea numelor calomniatoare, la adresa diverselor persoane publice este interzisa.
11. Folosirea numelor care, prin continutul lor, fac reclama la diverse site-uri, firme sau produse, este interzisa.
12. Nu purtati discutii cu caracter sexual , discriminatoriu, violent.
13. Userii care incalca vreuna din reguli va primi un singur avertisment din partea unuia dintre admini, iar in cazul in care va recidiva, va fi exclus de pe site si va avea ip-ul bannat.
14. Nu se obliga un user a purta o discutie pe privat daca el nu este de acord.
15. Echipa RadioHiTFm.Ro are dreptul de a schimba regulamentul de chat ori de cate ori considera ca este necesar si isi rezerva dreptul de a mentine buna functionare a chatului, chiar daca acest lucru presupune banarea conturilor.

Adminii si moderatorii au obligativitatea ca la orcie ban dat sa faca si un prt.screen cu care poate face dovada banarii userului pentru eventualele plangeri si reclamatii,dovada se trimite imediat pe adresa de mail deschisa in acest scop : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cerintele de anulare a unor ban-uri sau plangerile/reclamatiile se fac in scris pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Important : Atunci cand un admin sau moderator ia decizia ca un utilizator sa fie banat din diferite motive , nici un alt admin sau moderator nu are dreptul sa scoata banul fara a fi informati pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Pentru buna functionare a radioului online cat si site-ului cat si a xatului orice user care acceseaza aceasta pagina online este obligat sa fie de acord cu politica si regulamentul intern impus de catre RadioHiTFm.Net 
Radio HiT Fm isi rezerva dreptul de a selecta utilizatorii chatului .

Asculta / Dedicatii / Chat Live

Asculta HiTFM Live

Dedicatii Live

Chat Online

Sustine si tu HiTFM Romania

Sustine Radio HiT FM

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

Pixel

Descarca si Asculta pe Mobil

aplicatia radiohitfm.net

Cadouri Nicolas

 Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…