AnnA Zambareata - Vocea Feminina de la Radio HiTFM Romania

Bună, dragi ascultători şi cititori de Radio HitFm România. Numele meu este Anna, cunoscută Zambăreața. Sunt nascută în Călan judetul Hunedoara, în zodia Taur şi în acest moment locuiesc în Timișoara.

 Am cunoscut si ascultat radioul online în urmă cu mulți ani, cred că 12 ani, in Franța unde o colegă o asculta diferite posturi de radio online, pentru ca prin acestea se simtea mult mai aproape de casa, de familie si cei dragi de acasa. Am îndrăgit această platformă şi munca din spatele radiourilor, la un moment dat mi s-a propus să încerc să dau un "play", cum se spune.

Ne-îndemănatică şi emotionată în urmă cu 8 ani am făcut prima emisie şi bineînțeles am descoperit o nouă pasiune. Pot spune ca m-am plimbat pe la multe radiouri online, sincer niciodată nu credeam că voi ajunge la un post de radio asa de mare cu renume in mediul Online si nu numai. Așa am ajuns să cunosc colegii si staful radioului Hitfm Romania, persoanele deosebite din spatele la ceea ce auzim zilnic ca ascultători.

Pasiunea mea, ajungând aici s-a transformat în iubire datorită echipei de staff şi bineînțeles ascultătorilor. Acum fac parte din această echipă şi mă simt mândră ❤️

"Fericirea se naște din lucrurile mărunte iar o voce îți poate atinge inima alături de acel ritm muzical iubit de tine!"

Cu drag, pasiune si dedicare va astept sa ma asculti la cel mai iubit si indragit post de radio online : Radio HiTFM Romania!

Write a comment...
0 awesome comments!
Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2023 11:40
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Aplicatiile Radio HiT FM

Radio HiTFM AndroidRadio HiT FM Huawei APP GalleryRadio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti place voteaza-ne in Google Play, AppStore sau APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

David - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

AnnA Zambareata - Vocea Feminina de la Radio HiTFM Romania

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )