Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Salutare dragi ascultatori de Radio HiT FM, numele meu este Catalin, in varsta de 26 ani si sunt din orasul Sighetu Marmatiei, Maramures. Majoritatea care ma cunosc din mediul radiourilor On-line imi mai spun si Catalyn de la Milano sau Moroșanu .

Pasiunea mea pentru radio a inceput acum 8 ani cand ascultam diferite posturi de radio online si imi placeau moderatori de emisie care aduceau muzica si voie buna in casele ascultatorilor si tot pe atunci am decis sa incerc acest lucru, am simtit ca ceva imi atrage atentia intr-un mod delicat.

Dupa o perioada de timp unde am emis la diverse posturi de radio mai micute, am inceput sa prind experienta, imi placea din ce in ce mai mult ceea ce fac pentru ascultatori, simteam asta pentru ca acestia imi transmiteau mesaje frumoase.

Intre timp cu experienta cumulata si voia buna la mine, m-am gandit sa apelez la un post de radio online cu renume in lumea radiourilor pe internet, unde sa imi incerc norocul. Aici la Radio Hit Fm exista o comunitate si un staff foarte bun si comunicativ unde ma fac sa ma simt tare bine, iar acest lucru imi da puterea sa ma ridic si mai sus, colegii minunati din staff-ul Radio HiT FM ma fac sa dau tot ce pot mai bine pentru ascultatori, ma fac sa pun mai mult suflet si sa ma implic in ceea ce mie imi place si place si ascultatorilor.

Dragi ascultatori de Radio HiT FM eu va invit sa ascultati cel mai iubit post de radio online si sa va anuntati toata gasca de prieteni apoi sa-i surpindem placut cu o dedicatie si un mesaj frumos. Va pup cu drag, al vostru Catalin de la Milano!

 

Ultima modificare Luni, 05 Aprilie 2021 21:55
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Denys HiT - Moderator Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

DannY HiT - Moderator Radio

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Zuza Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM