Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Salutare dragi ascultatori de Radio HiT FM, numele meu este Catalin, sunt nascut in orasul Sighetu Marmatiei, Maramures iar din mediul online ma stiti de Catalyn de la Milano sau Morosanu.

Pasiunea mea pentru radio a inceput acum 9 ani cand ascultam diferite posturi de radio online si imi placeau moderatorii de emisie care aduceau muzica si voie buna in casele ascultatorilor si tot pe atunci am decis sa incerc acest lucru, am simtit ca ceva imi atrage atentia intr-un mod delicat.

Dupa o perioada de timp unde am emis la diverse posturi de radio mai micute, am inceput sa prind experienta, imi placea din ce in ce mai mult ceea ce fac pentru ascultatori, simteam asta pentru ca acestia imi transmiteau mesaje frumoase.

Intre timp cu experienta cumulata si voia buna la mine, m-am gandit sa apelez la un post de radio online cu renume in lumea radiourilor pe internet, unde sa imi incerc norocul. Aici la Radio Hit Fm exista o comunitate si un staff foarte bun si comunicativ unde ma fac sa ma simt tare bine, iar acest lucru imi da puterea sa ma ridic si mai sus, colegii minunati din staff-ul Radio HiT FM ma fac sa dau tot ce pot mai bine pentru ascultatori, ma fac sa pun mai mult suflet si sa ma implic in ceea ce mie imi place si place si ascultatorilor.

"E simplu sa asculti muzica,e mai complicat sa o gasesti pe cea mai buna, Catalyn rezolva problema" distractie in fiecare dedicatie!

Dragi ascultatori de Radio HiT FM eu va invit sa ascultati cel mai iubit post de radio online si sa va anuntati toata gasca de prieteni apoi sa-i surpindem placut cu o dedicatie si un mesaj frumos.

Va pup cu drag, al vostru Catalin de la Milano unde va astept alaturi de cele mai frumoase paty-uri online, unde suntem bine indiferent de ora.

 

Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact