Geo HiT - Moderator Online
Featured

  Salutare tuturor ascultatorilor de Radio HiT FM Romania. Sunt George Cristian am 26 de ani si sunt din Iasi, iar multi dintre voi ma cunoasteti de Geo de la Radio Hit Fm.

  Fiecare meserie are frumuseţea ei, dar nouă ne place ce facem şi asta contează cel mai mult într-o meserie!

  Pasiunea mea pentru Radio a inceput in 2007 la Radiourile Online si ma bucur ca m-am oprit la radioul care merita, la cel mai ascultat si iubit post de radio online.

  La Radio HiT FM ascultătorii se trezesc cu noi dimineaţă, le dăm deşteptarea, povestim cu ei de toate si ne asculta pana noaptea tarziu.

  Acestea fiind spuse, ne dam intalnire pe cel mai iubit post de radio si Va multumesc ca ati ales RADIO HIT FM!

  358 Views
  Razvan HiT

  Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…