Geo HiT - Moderator Online Radio HiT FM

11 Iulie 2017
(2 voturi)
Author :  

Salutare tuturor ascultatorilor de Radio HiT FM Romania. Sunt George Cristian am 26 de ani si sunt din Iasi, iar multi dintre voi ma cunoasteti de Geo de la Radio Hit Fm.

Fiecare meserie are frumuseţea ei, dar nouă ne place ce facem şi asta contează cel mai mult într-o meserie!

Pasiunea mea pentru Radio a inceput in 2007 la Radiourile Online si ma bucur ca m-am oprit la radioul care merita, la cel mai ascultat si iubit post de radio online.

La Radio HiT FM ascultătorii se trezesc cu noi dimineaţă, le dăm deşteptarea, povestim cu ei de toate si ne asculta pana noaptea tarziu.

Acestea fiind spuse, ne dam intalnire pe cel mai iubit post de radio si Va multumesc ca ati ales RADIO HIT FM!

418 Views
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

Asculta / Dedicatii / Chat

Asculta HiTFM Live

Dedicatii Live

Chat Online

HiTFM Prezent si pe Facebook