Sorin Live - Moderator Online pe HiT FM Romania

  (1 Vote)

  Salutare stimati Hitomani si Dedicomani, ma numesc Sorin si pasiunea mea pentru radio a aparut de prin anii 2000, dar sa nu credeti ca moderam ca acum, am inceput de jos si usor usor mi-am format un stil al meu. Radioul este ca oricare altă meserie, se învaţă iar eu am "furat" cat mai multa meserie! În acest caz, furatul este permis, ba chiar recomandat. Cei mai mulţi dintre animatorii de radio au învăţat de la cei cu experienţă.

  Radio Hit Fm pot spune ca este a doua mea casa, chiar daca am facut mici pauze, HiT FM este un Radio care merita ascultat oriunde te-ai afla, iar daca ai un/o prieten/a, invita-l alaturi de noi si singur nu va regreta, va pup si ne auzim pe Live.

  0 Comment 71 Views
  Razvan HiT

  Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

  Leave your comment

  Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel