TyG3r - Animator HiTFM

  Numele meu este Dj TyG3r si am venit la Radio Hit sa va fac zilele mai senine si sa va aduc zambetul pe buze.

  Am pasiunea de moderator radio din anul 2003 si se poate auzi ca ceea ce fac, o fac cu mult drag si din suflet.

  Prea multe nu pot sa va mai spun despre mine, las la aprecierea voastra si abia astept sa citesc opiniile voastre!

  Alaturi de ceilalti colegi din radio formam cea mai buna echipa si va invit Sa Asculti Fabrica De Hit-uri Cu TyG3rrrrr pentru ca la HiT FM Romania se asculta cea mai buna muzica din online-ul Romanesc!

  Razvan HiT

  Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…