Pentru cea de-a patra piesa pe care o lanseaza anul acesta, romanul BluSkay face echipa cu perechea Perrelli & Mankoff din Marea Britanie sub umbrela Blue Soho Recordings.

Comment

Cantaretul spaniol Jorge Gonzalez vrea sa cucereasca Romania cu ritmurile caliente si cea mai seducatoare piesa - "Tu Boquita", prima lansata in Romania, alaturi de Cat Music.

Comment

Dupa ce Andra a doborat orice record pe YouTube cu lansarile sale anterioare, noul single “Sweet Dreams”, lansat in colaborare cu Mara, la sfarsitul lunii iunie, a reusit sa depaseasca 16 milioane de vizualizari in mai putin de o luna.

Comment

Dupa succesul piesei Amor, cu care se afla in inimile fanilor, Kamelia lanseaza acum remix-ul hitului compus alaturi de George Hora, realizat de Studio 66.

Comment

Pagina 1 din 5

UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

Sustine si tu HiTFM Romania

Sustine Radio HiT FM

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.Net 

Pixel

Asculta / Dedicatii / Chat

Asculta HiTFM Live

Dedicatii Live

Chat Online

HiTFM Prezent si pe Facebook