Campion Adrian Cernea a murit in timpul unui concurs de off road

Iunie 19, 2021

Un fost campion național a murit în timpul unui concurs de off-road la Slanic Moldova! Mașina sa a fost luată de ape.A șasea ediție a Campionatului Național de Off-Road, organizat la Slănic Moldova, a avut parte de o tragedie.

Ultimile ploi din tara se pare ca aduc noi tragedii.O mașină a fost luată de viitură în timpul concursului Campionatului Național de Off-Road, iar una dintre persoanele aflate în autoturism și-a pierdut viața.

Ploile abundente din ultima vreme a produs o tragedie în timpul concursului organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Răul Oituz a ieșit din matcă și a luat pe sus una dintre autoturisme unul dintre bărbații aflați înăuntru a fost găsit fără suflare, dar celălalt a reușit să se salveze cu ajutorul localnicilor aflați în zonă.

Intervenția salvatorilor în acea zonă a fost foarte anevoioasă. Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră pentru a ajunge la locul tragediei.

Aceștia au încercat să se folosească de celălalte autovehicule care au participat la concurs pentru a ajunge acolo, dar s-au blocat la aproximativ un kilometru de locul unde mașina a fost luată de apă.

Se pare că cel care și-a pierdut viața a fost pilotul Adrian Cernea, fost campion național.

”Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova

Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură. Mașina de concurs a fost luată de ape. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naționale de Off Road, prezenți la Slănic Moldova.

Concursul a fost întrerupt imediat și în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la fața locului, cât și cu echipaje ISU. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos”, a anunțat Federația Națională de Automobilism Sportiv.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Campion Adrian Cernea a murit in timpul unui concurs de off road

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact