Golden Buzz Ana Maria Margean Romani au talent noul sezon 2021

Martie 03, 2021

Noul sezon Romani au talent cu noi suprize uimitoare Golden Buzz la „Românii au talent”. Juriul a aplaudat-o în picioare pe Ana-Maria Mărgean.

in noul sezon 2021, sezonul cu numariul 11  si noi concurenti talentati Ana-Maria Mărgean este concurenta care a impresionat-o pe Andra cu numărul de ventrilocie și care a convins-o să apese pe Golden Buzz pentru ea.Tanara talentata a izbucnit in lacrimi „A fost cea mai bună zi din viața mea până acum. Gestul Andrei este cel mai frumos mărțișor care mi s-a dăruit vreodată”, a mărturisit Ana-Maria.

Tânăra concurentă a povestit că nu se aștepta să primească Golden Buzz, iar visul de a participa la „Românii au talent” l-a avut de mai mulți ani.Părinții ei au descoperit că îi plăcea foarte mult să cânte. Auzea linia melodică de două ori și o învăța, o reproducea imediat. De la 5 ani au dus-o la canto. Imediat a început să meargă la festivaluri. Au început să treacă anii și s-a tot antrenat. A făcut puțin pian, dar vrea să facă și mai mult, ar vrea să se acompanieze cu pianul.A descoperit arta ventrilociei de doi ani, de pe YouTube. De un an a luat lucrurile în serios și lucrează cu Crina Svobodă.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Golden Buzz Ana Maria Margean Romani au talent noul sezon 2021

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact