Jandarmul Ionuț Niță a devenit celebru în România după ce a acționat ferm în scandalul din Costinești, împotriva unor indivizi numiți ulterior „bombardieri”

August 25, 2023

Jandarmul Ionuț Niță a devenit celebru în România după ce a acționat ferm în scandalul din Costinești, împotriva unor indivizi numiți ulterior „bombardieri

Se numește Ionuț Niță și toată România vorbește de el, după incidentul de la Costinești. Atunci a pus la pământ din câteva mișcări șase bărbați agresivi care s-au repezit să îi lovească pe oamenii legii, veniți să aplaneze un conflict. Aceiași bătăuși agresaseră doi turiști, iar aceștia din urmă au sunat la 112. Filmarea în are jandarmul îi pune la punct pe cei șase bărbați a devenit virală, iar jandarmul a fost văzut ca un erou pentru intervenția sa. Ionuț Niță a transmis la rândul lui un mesaj românilor care au comentat imaginile de la Costinești.

A fost luptător în Legiunea Străină, o unitate de elită a Armatei Franceze unde a activat timp de 5 ani și fost jucător de rugby. Sportul l-a învățat că trebuie „să respecți omul din fața ta”. S-a întors în România când a hotărât să-şi întemeieze o familie. Astăzi, Ionuţ şi Olimpia cresc trei copii pentru care vor o ţară mai sigură. Jandarmul care apelează la pumni doar când nu se poate altfel are un singur sfat pentru tânăra generaţie.

Ionuț Niță, jandarm: În primul rând, în timpul liber ar fi foarte important să citeacă ceva. Orice. Le dezvoltă capacitatea şi abilitatea de a dialoga.

Olimpia, soția lui Ionuț Niță: Trebuie să avem grijă la ce se uită copiii noştri, să avem grijă să îi educăm, pentru ca generaţiile următoare să nu mai aibă parte de conflicte de genul acesta şi a deveni o societate cu adevărat sănătoasă.

Iată câteva din mesajele sale:

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au trimis mesajele de susţinere. Mă înclin în faţa lor, şi asta pentru că ei, cei care au trimis mesajele, au demonstrat că suntem totuşi o societate cu gândire cât de cât sănătoasă.”

„În primul rând să respecţi omul din faţa ta, că poţi să-l accidentezi foarte tare sau poţi să te accidentezi foarte tare. Şi atunci înţelegi că poţi să faci rău şi poţi să te abţii din a face rău.” 

„În timpul liber ar fi foarte important să citească ceva. Orice. Le dezvoltă capacitatea şi abilitatea de a dialoga.”

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Jandarmul Ionuț Niță a devenit celebru în România după ce a acționat ferm în scandalul din Costinești, împotriva unor indivizi numiți ulterior „bombardieri”

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact