Protest la metrou pe sine

Martie 26, 2021

Vezi video cu protestul de la metrou. Metroul nu circulă, vineri dimineață. Protest spontan al sindicaliștilor, care au coborât pe calea de rulare și au împiedicat trenurile să plece.

Metroul nu circulă, vineri dimineață,angajati au coborat pe sinele de tren. Circulația este blocată pe toate cele 5 magistrale, după ce reprezentanți ai sindicatului de la metrou au organizat un protest spontan în stația Piața Unirii, potrivit companiei Metrorex. Aceștia au coborât în tunel, pe calea de rulare și au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri. Așa-zisul protest spontan reprezintă în fapt o acțiune sindicală, în timpul căreia reprezentanții USLM au refuzat orice tentativă de dialog cu conducerea Metrorex. Blocarea metroului de către sindicaliști are loc pe fondul încercării ministrului Transporturilor de a bloca privilegiile salariale și comerciale ale sindicaliștilor conduși de Ion Rădoi, fost parlamentar PSD.

Haos și nervi din cauza protestului de la metrou. Bucureștenii au fost nevoiți să se înghesuie în tramvaie și autobuze.

Încă de la prima oră, oamenii s-au trezit cu porțile închise la metrou și cu un afiș pe care scria: grevă spontană. Mulți spun însă că, tocmai din cauza acestei aglomerații create, nu iau în calcul să circule cu transportul de suprafață. Sunt oameni care încă așteaptă lângă gurile de metrou în speranța ca acestea se vor deschide. Protest spontan la metrou. Niciun tren nu circulă vineri, toate stațiile au lacătul pus.Circulația metroului în Capitală este blocată vineri, în urma unui protest spontan pornit la prima oră. Reprezentanții Sindicatului Liber din Metrou au coborât în tunel și au împiedicat pornirea la timp a trenurilor de pasageri. Premierul Florin Cîțu l-a acuzat pe Ion Rădoi, șeful sindicatului de la metrou, că a blocat circulația metrourilor pentru că „îi dispar sinecurile”. Prim-ministrul le-a transmis miniștrilor Transporturilor și de Interne să ia măsuri, pentru că „bucureștenii nu trebuie să sufere”.  „Un fost deputat PSD, care vede că îi dispar sinecurile, face un protest ilegal. Despre asta este acțiunea ilegală care a blocat metroul în această dimineață”, a transmis premierul Florin Cîțu. Greva de vineri de la metrou a venit la o zi după anunțul conducerii Metrorex că spațiile comerciale din stațiile de metrou trebuie închise și desființate. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis după greva spontană de la metrou de vineri dimineață că înțelege nemulțumirile angajaților Metrorex, dar că „bucureștenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist”. Conducerea Metrorex spune că 600 de sindicaliști și comercianți protestează la metrou și că au refuzat dialogul, blocând șinele. "Începând cu ora 23.30, conducerea Metrorex i-a invitat în repetate rânduri la dialog social civilizat pentru a discuta cerințele lor. Aceștia au refuzat dialogul și au ocupat abuziv și ilegal calea de rulare, făcând imposibilă pornirea metroului. În momentul de față sunt circa 600 de participanți la acest protest. Trebuie menționat că angajații Metrorex care trebuiau să asigure mersul trenurilor astăzi s-au prezentat la serviciu normal. Acțiunea de protest e ilegală, perturbă ordinea publică și împiedică desfășurarea în condiții normale a transportului de călători în București. Metrorex își rezervă dreptul de a folosi toate mijloacele legale la dispoziție pentru a opri această ilegalitate", a comunicat compania.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Protest la metrou pe sine

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact