Târg de Crăciun București 2021,Când se deschide târgul în Capitală și unde se va organiza. Accesul se va face pe baza certificatului verde

Noiembrie 26, 2021

 Târgul de Crăciun București 2021 s-ar putea deschide mai curând decât în alți ani. Cum anul trecut nu s-a organizat un astfel de târg, Bucureștenii ar fi extrem de bucuroși să existe evenimentul în acest an. Crăciunul are un farmec aparte, o sărbătoare cu o mare însemnătate, atât din punct de vedere religios, dar şi al târgurilor de Crăciun.

Târg de Crăciun 2021 din București: când se va deschide și unde se va organiza

Municipalitatea vine cu vești bune despre Târgul de Crăciun București 2021. Dacă anul trecut nu a avut loc o astfel de organizare de Crăciun, în acest an Bucharest Christmas Market 2021 a anunțat regulile pentru vizitatori și expozanți.

Târgul de Crăciun 2021 din București se va deschide înainte de 1 Decembrie când sărbătorim Ziua Națională a României.

Potrivit informațiilor apărute pe pagina de Facebook Bucharest Christmas Market, Târgul de Crăciun din București se va organiza în perioada 26 noiembrie-26 decembrie 2021.

„Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează între 26 noiembrie – 26 decembrie 2021, în Piața Universității evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă – Bucharest Christmas Market. Persoanele care doresc să se înscrie ca expozanți la cea de-a XIV-a ediție a Bucharest Christmas Market pot consulta regulamentul disponibil.”, se arată pe pagina Bucharest Christmas Market.

În ciuda acestui anunț, autoritățile nu au anunțat oficial condițiile de organizare.

 „În această iarnă, în condiţiile în care criza sanitară ne lasă, municipalitatea va organiza un Târg de Crăciun în Piaţa Universității, care nu va costa municipalitatea nimic, întrucât toate costurile pe care municipalitatea le plătește o să fie recuperate din închirieri”, a declarat primarul Nicușor Dan.

 „În desfășurarea evenimentului Bucharest Christmas Market, organizatorul va ține cont de evoluția pandemiei și de toate reglementările aferente impuse de autoritățile abilitate în vederea prevenirii contaminării cu virusul SARS-CoV-2”, este anunţul postat de curând pe pagina evenimentului.

„Primăria Capitalei, prin  Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează între 26 noiembrie – 26 decembrie 2021, în Piața Universității evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă – Bucharest Christmas Market. 

Indiferent de vârstă suntem fermecaţi de târgurile de Crăciun, de ghirlandele luminoase, de turta dulce, decoraţiunile de basm şi, bineînţeles, neobositul Moş Crăciun care ne aşteaptă vesel şi darnic, insa Pandemia de Covid-19 a schimbat condiţiile de acces şi regulile de participare.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Târg de Crăciun București 2021,Când se deschide târgul în Capitală și unde se va organiza. Accesul se va face pe baza certificatului verde

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact