Târgul de Crăciun din Bucuresti se deschide joi de Sfantu Andrei in Piata Constitutiei incepand cu data de 30 noiembrie 2023

Noiembrie 29, 2023

Târgul de Crăciun 2023 din Bucuresti se deschide joi 30 noiembrie de Sfantu Andrei in Piata Constitutiei langa Casa Poporului.

Cea de-a 16-a ediţie a celui mai mare târg de Crăciun din ţară, organizat de Primăria Capitalei se deschide joi 30.11.2023, începând cu ora 16.00 in Piata Costitutiei langa Casa Poporului. Intrarea este liberă.
În aceeaşi seară, de la ora 18.00, în Piaţa Constituţiei se va aprinde iluminatul festiv în Capitală, iar Delia va susţine si un concert.

Weekendul continuă cu activităţi pentru întreaga familie, în intervalul orar 10:00 - 22:00. Peste 130 de căsuţe ale meşteşugarilor, creatorilor urbani şi producătorilor locali îşi aşteaptă publicul cu o largă varietate de produse de sezon,produse din lavanda,produse traditionale, dar şi cu cele mai gustoase preparate culinare, pregătite în locaţie.

Distracţia la targul de Craciun din Bucuresti va fi asigurată de roata panoramică, carusel şi de trenuleţ, dar şi de mascote şi artişti animatori pe picioroange.

Ziua Naţională a României, 1 decembrie, va fi sărbătorită şi în cadrul Târgului de Crăciun, atât prin muzică de fanfară, cât şi printr-un spectacol folcloric autentic, reprezentând tradiţia şi identitatea.

Programul artistic va fi pus în scenă de zece solişti vocali, printre care Alexandru Pugna, Gheorghiţa Nicolae, Nicuşor Iordan, dar şi de grupul vocal „Burnasul” din Teleorman, acompaniaţi de orchestra ansamblului folcloric profesionist „Cununa Carpaţilor”, dirijor Dan Ionescu. De asemenea, vor fi prezentate momentele de dans ale Ansamblului „Iholu” din Constanţa - comunitatea aromână, precum şi ale Ansamblului „Asteria” din Bucureşti - minoritatea greacă.

Sâmbătă şi duminică, în zona tradiţională a evenimentului, pe scena amplasată lângă brad, vor urca Elena Gheorghe şi Emilian & Band, fiind precedaţi de coruri de copii, solişti vocali şi artişti instrumentişti. 

Copiii se vor bucura de spectacolele de teatru, jucate pe scena evenimentului, care îi vor purta pe tărâmul magic al imaginaţiei. De asemenea, Casa lui Moş Crăciun îşi deschide porţile, încă din prima zi a târgului, loc în care, până la sosirea acestuia, spiriduşii îi aşteaptă pe cei mici, pentru a-şi realiza propriile scrisori cu dorinţele de Crăciun. Totodată, copiii pot participa la atelierele de creaţie, specifice atât sărbătorii naţionale, cât şi Crăciunului. Intrarea este liberă, pe tot parcursul evenimentului.

Targul de Craciun din Capitala va asteapta cu bratele deschise in inima Bucurestiului incepand cu data de 30 noiembrie 2023.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Târgul de Crăciun din Bucuresti se deschide joi de Sfantu Andrei in Piata Constitutiei incepand cu data de 30 noiembrie 2023

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact