Un politist si-a ucis sotia si soacra

Iunie 21, 2021

Crimă în Ilfov: Un bărbat și-a ucis fosta soacră apoi s-a sinucis. Fosta soție a supraviețuit atacului, dar este în stare gravă.Un bărbat și-a înjunghiat, duminică, fosta soție și soacra, apoi s-a sinucis.

S-a întâmplat în satul Grădiștea din județul Ilfov.Inspectoratul de Poliție Ilfov anunță că a fost sesizat de către o femeie că în satul Grădiștea, într-o locuință, s-a prezentat fostul soț care și-a înjunghiat fosta soție și pe mama acesteia.La fața locului a mers conducerea IPJ Ilfov și polițiștii orașului Otopeni.Cu ocazia primelor verificări, în locuință au fost găsite cele două victime, dintre care fosta soție, în viață, dar prezentând semne de agresiune fizică, precum și mama acesteia, decedată.Într-una din camerele locuinței, a fost găsit bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat.De asemenea, la locul faptei, s-a prezentat un echipaj medical.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Un politist si-a ucis sotia si soacra

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact