Viol și crimă la Corbu judetul Constanța (video)

Iulie 03, 2021

Bărbatul suspectat că a ucis un tată și i-a violat fiica in judetul constanta a fost prins.

Individul care a intrat în cursul nopții în casa unei familii din Corbu a fost prins. Acesta l-a ucis pe un bărbat în vârstă de 41 de ani și a violat-o pe fiica sa cea mare, de 20 de ani.Polițiștii au anunțat că un suspect a fost prins și el este audiat în aceste momente la Poliția Năvodari. El este cel bănuit că l-a omorât pe bărbat și ar fi abuzat-o sexual pe fiica sa.De asemenea, oamenii legii au anunțat că urmează să fie luate măsurile legale care se impun în acest caz.„În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor.În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, a informat Poliția.Și ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis că bărbatul suspectat de ucidere a fost găsit. Totodată, el a ținut să le mulțumească oamenilor legii. De altfel, ministrul declara că bărbatul urmează să fie prins în ore, nu zile, lucru care s-a și întâmplat.„Bărbatul bănuit de comiterea omorului care a avut loc azi-dimineața, în localitatea Corbu, a fost prins. Mulțumesc efectivelor de poliție pentru profesionalismul de care au dat dovadă în prinderea acestuia”, a scris Lucian Bode, pe Facebook.

În această noapte, în jurul orelor 04.00 s-a înregistrat la Corbu-județul Constanța, o faptă cu adevarat oribilă.

O tânără, de 20 ani, a reclamat că, în timpul nopții, un bărbat cu cagulă ar fi intrat în casă și ar fi violat-o, iar pe tatăl său l-ar fi înjunghiat, în vârstă de 41 de ani.
La scurt timp acesta a decedat.În cauză se fac cercetări.

UPDATE: Fratele celui decedat a făcut declarații: „M-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surpinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau.”

UPDATE 2: Ministrul MAI, Lucian Bode, despre crima de la Corbu: „Ancheta este în derulare în dosarul de la Corbu. Avem un cerc de suspecți. Cred că este vorba despre ora în care suspectul v-a fi reținut. Avem doi martori cheie. Vom vedea care este mobilul acestei crime. Vom vedea ce a fost: răzbunare ori jaf. Este important ca echipa de la fața locului sa-l aducă în fața instanței. Vorbim despre un dezaxat, cel care a putut să facă așa. Chiar si așa, cetățenii de pe litoral trebuie să știe că sunt în siguranță. Românii sunt în siguranță.”Criminalul de la Corbu este vecinul victimelor. Ce a recunoscut tânărul de 29 de ani despre momentul atacului.

Cine este, de fapt, bărbatul crimei din Corbu
Criminalul a fost prins, iar acum s-a aflat că el este, de fapt, un vecin al familiei. El a fost drogat în momentul în care a comis crima.Este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani. Anchetatorii au găsit în casa acestuia mai mult obiecte care îl incriminau. Este vorba despre maceta, arma crimei, dar și mai multe haine cu sânge, o față de masă pătată de sânge și cheile casei.El a furat din casa familiei 250 de lei și ar fi violat-o pe tânăra de 20 de ani de supărare că nu a găsit mai mulți bani, conform sursei citate. „În urma perchezițiilor a fost găsită o macetă și alte obiecte care au legătură cu cazul”, au explicat surse judiciare.Aceleași surse judiciare au explicat și că urmează să fie luate măsurile legale împotriva bărbatului, anume arest preventiv pentru 24 de ore, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Viol și crimă la Corbu judetul Constanța (video)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact