Adda - Draga inima (videoclip nou)

Anul trecut, Adda lansa primul serial muzical, Starile Addei, iar acum cantareata lanseaza primul single ales oficial de fani, Draga inima, cu tot cu videoclip.

In videoclip, descoperim o ADDA cameleonica si un alt stil, atent supravegheat de echipa ei de beauty, formata din Ioana Popa (CLOCHE) styling, Ana Mironescu make up si Raluca Topescu hairstyle.

Adda - Draga inima (videoclip nou)

'Draga Inima' este a doua coproductie Cat Music si BalADDA Records – casa de productie a ADDEI. Muzica este compusa de catre ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Ionut 'Yogi' Vasilache, Serban Cazan, versurile sunt scrise de catre ADDA, Liviu Teodorescu si Adrian Popescu (Cuza), iar mix-masterul este realizat de catre Madalin Rosioru. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu si prezinta lupta interioara pe care o poarta inima cu evenimentele si deciziile din viata fiecaruia. Acest videoclip este in memoriam Ionut Popescu – regizorul primului sezon din Starile ADDEI. #colectiv

Adda s-a auzit la radio recent cu piesa Lupii, dupa ce anul trecut colaborase cu Shift pentru Vin sec. Una dintre cele mai cunoscute piese lansate de cantareata e Iti arat ca pot, alaturi de Nu plange, Ana, lansata in 2014. 

Va place noua piesa Adda?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Adda - Draga inima (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact